Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

News ? ... Jeżeli mnie pamięć nie myli to ta animacja ma już ponad rok...

Napisano
  • Autor

było? - nie. Dla mnie moze miec 5 lat - co z tego skoro nie było i nie kazdy widział?

Napisano

stare nie stare, grunt, że kawał dobrej animacji w tym jest. chociaż odnoszę wrażenie, że making ofy są ciekawsze niż sama animacja, zwłaszcza część rysunkowego animatiku, który śmiało mógłby być finalną kompozycją :)

Pozdrawiam

Napisano
News is any new information or information on current events (...)

Z tego co widzę na tym forum jest taki wątek od rzeczy interesujących, niekoniecznie nowych. Może źle rozumiem idee tego działu ;)... Niech mnie ktoś w takim razie oświeci.

Napisano
  • Autor

nie musisz mnie pouczac co gdzie ma byc postowane, znam strukture forum - news jest news, nowa informacja bo jeszcze tego nie było tutaj więc logicznie jest to nowosc dla kogos kto tego nie widział - idz na cgtalk i sobie sprawdz w jakim dziale został umieszczony nim zaczniesz kogos oskarzac o niewiedze.

Napisano

A więc według Twojej logiki jeżeli zapastuję tutaj informacje o tym, że Discreet wydał maxa 6, to można tą informacje nazwać newsem, bo ktoś o tym nie wiedział... może myślał, że wydał go Autodesk, rozumiesz do czego zmierzam.

No ale nie ważne, widocznie inaczej postrzegamy pewne rzeczy... Pis brother ;)...

edit do postu wyżej: Ok, już nie będę... Przynajmniej dzisiaj.

Napisano

serwus,

nie wiem w czym problem . News jest super wypasiony. Animacje znamy od

dawna ( jest rewelacyjna ), a making ofow nie widzialem.

I wielkie dzieki za newsa , bo jest super.

pozdrawiam :)

Napisano

Gobelins to szkoła animacji (i nie tylko) a nie firma produkcyjna. A Burning Safari jest filmikiem studenckim... co świadczy jednoznacznie o tej szkole i jej poziomie nauczania :)