Napisano 8 Lipiec 200717 l Witam. O to mój pierwszy layout , przyda sie troche słów krytyki oraz podpowiedzi :) http://www.damnedsouls.pl prosze o oceny.
Napisano 8 Lipiec 200717 l no spoko mi sie podoba, ma pare niedopracowanych rzeczy, jak skrypt z galeria ktory powinien zaciemniac cale okno... ale jest przejrzyscie :)
Napisano 8 Lipiec 200717 l brzydkie zaokraglenia w rogach rażą, pasek przewijania zachodzi an tekst, tło jest za duże w stosunku do wypełnienia - rozwiązałeś to zupełnie nieekonomicznie. Czcionki i układ są ok, ale całość usilnie psują ww. błędy.
Napisano 8 Lipiec 200717 l rogi jak juz wyzej ktos wspomnial i ta twoja czesc (nie mowie o zdjeciu w tle) czyli sam szablon zbyt monotonny +musisz solidnie popracowac nad kodem bo w tej chwili wyglada to fatalnie np. pod opera strona sie calkiem rozlatuje, rozjezdza etc poza tym w3 mowi: This page is not Valid (no Doctype found)! Failed validation, 19 errors nawet doctype brakuje ;f radze poczytac: kurs.browsehappy.pl
Napisano 8 Lipiec 200717 l Autor ok dziekuej za uwagi, wlasnie nie wiem jak zrobic by galeria pojawiala sie na caly ekran, ale target="new" nie dziala w przypadku lightboxa ktorego uzylem w galeri, wiecie moze jak to rozwiazac ? co do kodu to wiem bo jestem w tym zielony i to byla pierwsza strona ktora zrobilem i stycznosc z html.Suwak poprawie i zaokraglenia tez , moze macie jakies pomysly na te zaokraglenia ? z checia wysl;ucham waszych pomyslow :)
Napisano 9 Lipiec 200717 l 'Troche' Ci sie rozjezdza www, zle uzyte JS'y, iframe'y :/ -3/6 edit: Jezeli cos tniesz w PS'ie, to pozniej obrabiaj kod w dowolnym edytorze HTML! 1. Guild Master ma zawsze racje. 2. Jeśli nie ma racji ,patrz punkt pierwszy. 3. W gildii sporo jest ludzi "z różnych zakątków świata" (różne serwery) i jako tako krótko większość ze sobą gra. W związku z tym mogą różne "nieporozumienia" powstawać między graczami. Chodzi jednak o to aby umieć je wyjaśniać. Chce stworzyć zgraną gildie, więc dobrze by było jakbyście mi w tym pomagali. 4. W gildii obowiązuje absolutny zakaz kradzieży i handlu. Jeśli dowiem się że ktoś z kimś w gildii handluje, oboje czeka natychmiastowe opuszczenie gildii. 5. Itemy z wypraw podnosi GLM i on je rozdziela w zależności od levelu, wkładu w hunt oraz aktywność w huntach. Gdy nie jest obecny, item zabiera najwyższy lvl dla którego dany item podlega. 6. Przed odejściem z gildii należy zwrócić wszystkie gildiowe itemy. Za item gildiowy uznaje się taki,który poleciał w obecności GLM-a , lub item który się od niego dostało. 7. Staramy sobie pomagać nawzajem, nie mówię tylko o tym gdy ktoś z innej gildii atakuje, lecz również o pomocy ze zdobyciem jakiegoś przedmiotu,książki,bio, etc. 8. Nie sępimy o itemy ani nie wyciągamy od nikogo itemów. To samo z expem. 9. Jeśli poleci nam jakiś item pomyślmy czy nie przyda się w gildii. Co zrobicie ze swoim itemem to oczywiście wasza sprawa, jednak pamiętajcie że ja nie będę wobec czegoś takiego obojętny. Nie liczcie w takim wypadku na itemy od gildii. 10. Nie rozmawiamy z innymi gildiami na temat dropów i bossów, które lejemy - wszystko zostaje w gildii. 11. Nie wdajemy się w kłótnie, nie zabijamy graczy z własnej gildii (chyba że mamy umówione PvP).Nie lejemy jeśli ktoś jest "red" i "afk (away from keyboard)"- nawet z innej gildii. 12. W DS każda klasa nosi zbroje/szaty w innym kolorze. I tak wary - czarne, wizy - ciemno czerwone, tao - ciemno zielone. O czyms takim jak listy slyszales?
Napisano 9 Lipiec 200717 l Autor nie, nieslyszlaem, jak pisalem w html jestem zielony i to moje pierwsze spotkanie z nim wiec nie dziwie sie waszych glosow. Ale dziekuje za nie bede wiedzial nadczym popracowac.
Napisano 28 Lipiec 200717 l najlepszy lay na max3d jaki widzialem do tej pory .. jak bedziesz mial kiedys ochote moge ci to zakodowac do xhtml 1.1 ;d na divach bez tabelek :D pzdr ^^
Napisano 2 Sierpień 200717 l najlepszy lay na max3d jaki widzialem do tej pory .. W takim razie przejrzyj sobie forum, długo szuka.ć nie bedziesz musiał.