Napisano 28 Listopad 200321 l Cześć. zabrałem się za tworzenie stronki internetowej.... Stworzyłem rysunek na papierze i chciałbym go realistycznie pokolorować (klimat, kolor - cos w stylu matrixowym) i kurde nie wiem jak to zrobić:( Pomozecie? Nie mam czasu, ani sił, żeby studiować wszystkie tutoriale po angielsku. pomóżcie pliss!! [piwo] Oto rysunek I próba pokolorowania:/
Napisano 29 Listopad 200321 l no z pewnościa powinieneś korzystac z jakiś referencji - bo na razie kolorki są płaskie ibez życuia. Pozdr Giorgione
Napisano 29 Listopad 200321 l 1. kompozycja ucieka na lewo, za duzo napchałes tam w rogu, a po prawej masz biało az razi. 2.Proponuje rozparcelowac barwy na całosc rysunku nim wezmiesz sie za rzezbienie. Bedzie Ci łatwiej bawic sie dalej i unikac błędów kompozycji. 3.Nie za bardzo wiem o czym strona wiec co do tresci Ci nie pomoige :) 4.Wywal puki co napis i skup sie na samym rysunku, napis daj na koniec, przemysl porzadnie pracke, bo nie wazne jak dobrze pokolorujesz przy złej kompozycji nie bedzie to wyglądało dobrze :) Pracuj :) Pozdrawiam
Napisano 29 Listopad 200321 l Autor jesli chodzi o kompozycję, to taka jest moja myśl............... chodzi mi głównie o pokolorowanie tego. Nie wiem jak sie do tego zabrać:( Wszystko robię w Photoshopie 7 jednym pędzlem i kolorami na chybił trafił:| fajnie gdyby ktos powiedział jak zabrać sie do kolorowania czegos takiego.....może nawet jakis tutorial z tego by wyszedł[lol]
Napisano 29 Listopad 200321 l Moge najwyzej pomoc w podaniu linkow do tutkow. W uczeniu juz nie bardzo.