Luchu Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 Witam MAm pytanko: Wie ktos jak zrobic fajny wystrzal z pistoletu (chodzi im o ten ogien). Probowalem juz kilku rzeczy ale nie wychodzilo tak jak chcialem :( [Edited on 29-11-2003 by Luchu]
klower Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 gdzies na sieci widzialem tutka do tego, jak znajde to napisze.
Kris_R Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Możesz napisać pliis jakiej jakości ma być ten efekt? Czy na zoomie i slow motion z detalami, czy taki jak z gierki takie szybki jebs i po sprawie... wtedy pomogę bo tak to nie wiem od której strony rozpatrywać....pozdro
Luchu Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Napisano 23 Grudzień 2003 niom to powiem ci ze w sumie zatkałes mnie tym pytaniem :). ale wiesz w sumie to chodzi mi o taki efekt który by pasował do wszystkiego ale do takiego projektu to raczej potrzebny jest mi to prostrze rozwiazanie kul ze ktos sie odezwał bo juz myslalem ze nikt nie umie tgo zrobic :)
imprecis Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Takie rzeczy najlepiej sie robi w programach do postprodukcji np After F/X lub AlamDV
Luchu Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 nom ale w sumie trzeba znac te programy a ja za barddzo ich nie znam :) ale w przyszłosci napewno sie jakiegos jednego naucze. ale do tego czasu pasowało by mi znac robienie takiego wystrzału w sposób maksowy
imprecis Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Zaopatrz sie w AlamDV , trudny on nie jest a ten efekt nadajesz za pomoca jednego klikniecia
Luchu Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 tak mowisz?? hmmm nom to powiedz co tam trzeba zrobic a ja jak zdobede jakos ten program to zrobie to
imprecis Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 http://fxhome.com/ tutaj masz linka do AlamDV i tam masz wbudowany ten efekt od razu, nie ma sensu nawet opisywac jak sie to robi bo po 5 min zapoznawaniu sie z nim wszystko z niego wyciagniesz:)
Luchu Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Napisano 26 Grudzień 2003 dzieki Synuś. Ale moze ktos jeszcze zna jakis sposob na zrobienie tego efektu :) tylko juz w maxie :D
imprecis Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 mozesz sobie skads sczaic avika wystrzalu z kanalem alpha i wtedy go na plane\'a wrzucic, tylko skad to nie wiem, ja jednak na twojim miejscu nauczylbym sie tego AlamDV;)
Rekomendowane odpowiedzi