trosiek Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Witam wszystkich! Dziś zrobiłem coś z tym paskiem co w tytule. gdzieś mi zniknął :( chyba go jakoś przesunąłem i gdzieś dziada wcięło. Help! jakby co to robiłem to co jest o nim w faq, ale to nie pomaga. HELP!! na screenie którego załączam jest moje piękne skrzywdzone okno ;( Pozdrawiam, trosiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21887 jesli to w faq nic nie daje to znaczy ze przesunales panel poza obszar widoczny na ekranie. a wtedy próbujesz ktorejs z tych metod: Spróbuj opcję 'revert to startup layout' (masz to na screenie), ewentualnie wersja brutalna - usunąć plik 3dsmax.ini (zachowując wcześniej jego kopię - tak na wszelki wypadek ) http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=22834&d=1125268449 -------------------------------------------- albo wybierz Customize -> load custom ui scheme -> defaulUI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 tak to faq robiłem ale nic nie dało. i co zrobić z tym fantem? nie ma gdzie chwycić tego paska..... też mi się wydaje że poleciał gdzieś poza obszar wid. na ekranie :( wszystko nie działa. ten program się chyba na mnie uwziął :/ zaraz z tym ini spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Sprawdz i daj znac - mozesz jeszcze sprobowac odpalic maxa od nowa albodac reset systemu - wiem ze Trojkat miał kiedys taki problem i reset pc dał rade. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 JEST!! działa!! wrócił pasek. wielkie dzięki :D wyłączylem maxa, zabrałem 3dsmax.ini, włączyłem i siedzi sobie znowu z boku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi