lord_saskybody Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 witam, ostatnio dopadła mnie mania zmiany ikonek w systemie no i jak zwykle coś zrobiłem nie tak.:confused: Juz kiedys zdarzyło mi się zrobic tak samo , a mianowicie screen1 i screen2 ukazuje ten problem:o: #screen1: #screen2: sprawa sie tyczy się jedynie folderu jak na niego klikam to wyskakuje mi "szukaj". na screenach widac ze "find" czy "open" zboldowane. Tak jak widac na screen1 biorę "ustaw domylśną" i zaznaczam OPEN jednak rezultat jest taki sam.(nic sie nie zmienia) HELP ME :) nie piszcie mi tylko "google.pl" :) pozdro MK.
Knysha Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 Do zmiany ikonek to raczej jakis progs dedykowany do tego typu zadan, np. IconPackager, WindowsBlinds, XPStyle itp. progsy zmieniajace wyglad powloki Windowsa.
lord_saskybody Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Napisano 17 Lipiec 2007 SSn4k - :/ mnie ta opcja formatowania nie zadowala :/ za duzo roboty :/ Knysha - no wiem ze takowe są ale xpstyles chyba troszke ramu ciągnie a ja za duzo jego nie mam. Edit: Nie jest tak źle ze mną , chociaż że zepsułem to też zdołałem sam naprawić :p:D. I nawet nie trzeba formatować , wystarczy tylko :cool: Przywrócić system :cool: Co prawda wszystko powraca do poprzedniego stanu rzeczy ale lepsze to niż instalować od nowa system i wszystkie sterowniki :) Pozdro MK.:rolleyes:
Rekomendowane odpowiedzi