Napisano 17 Lipiec 200717 l witam, ostatnio dopadła mnie mania zmiany ikonek w systemie no i jak zwykle coś zrobiłem nie tak.:confused: Juz kiedys zdarzyło mi się zrobic tak samo , a mianowicie screen1 i screen2 ukazuje ten problem:o: #screen1: #screen2: sprawa sie tyczy się jedynie folderu jak na niego klikam to wyskakuje mi "szukaj". na screenach widac ze "find" czy "open" zboldowane. Tak jak widac na screen1 biorę "ustaw domylśną" i zaznaczam OPEN jednak rezultat jest taki sam.(nic sie nie zmienia) HELP ME :) nie piszcie mi tylko "google.pl" :) pozdro MK.
Napisano 17 Lipiec 200717 l Do zmiany ikonek to raczej jakis progs dedykowany do tego typu zadan, np. IconPackager, WindowsBlinds, XPStyle itp. progsy zmieniajace wyglad powloki Windowsa.
Napisano 17 Lipiec 200717 l Autor SSn4k - :/ mnie ta opcja formatowania nie zadowala :/ za duzo roboty :/ Knysha - no wiem ze takowe są ale xpstyles chyba troszke ramu ciągnie a ja za duzo jego nie mam. Edit: Nie jest tak źle ze mną , chociaż że zepsułem to też zdołałem sam naprawić :p:D. I nawet nie trzeba formatować , wystarczy tylko :cool: Przywrócić system :cool: Co prawda wszystko powraca do poprzedniego stanu rzeczy ale lepsze to niż instalować od nowa system i wszystkie sterowniki :) Pozdro MK.:rolleyes: