Qjon Napisano 26 Lipiec 2007 Napisano 26 Lipiec 2007 Stworzyłem obiekt plane. Wymodelowałem go. Teraz potrzebuje jednak, aby był widoczny z obu stron (miał powierzchnię). Jak mogę to zrobić? I czy można nałożyć texturę tylko na dany polygon?
maverick sheep Napisano 26 Lipiec 2007 Napisano 26 Lipiec 2007 tak da sie odpowiedzi uzyskasz w faq na tej stronie oraz pod klawiszem F1 na przyszłość napisz w jakim programie pracujesz pozdrawiam
Qjon Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Napisano 26 Lipiec 2007 AWW przepraszam sie tak zamyśliłem nad tym że zapomniałem .JEst to 3Ds Max8 :P Poszukam jeszcze w razie czego ale prosił bym również o odpowiedz Moze mały offtop, ale przy okazji: czy jest jakiś tutorial dotyczący animowania postaci przy pomocu bipeda? Bo nie zabardzo jeszcze potrafie zanimować ruch i nie potrafie używać character studio. Wprawdzie zapamiętuje pozycke stopy, ale po wyłączeniu na czubku stopy pojawia sie kropka czerwona i ni jak nie moge poruszyć nogą, ponieważ ta cały czas sie względem niej ustawia. zaś po włączeniu zapoamiętywania pozycji kropka znika ale stowa sie nie rusza :( Wogóle od kiedy pierwszy raz kliknąłem w te funkcje to klatki sie nie robią, ciągle przerzuca do poprzedniej.
Hindus Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 odnosnie pierwszego problemu to dodaj modyfikator shell
Rekomendowane odpowiedzi