Qjon Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Stworzyłem obiekt plane. Wymodelowałem go. Teraz potrzebuje jednak, aby był widoczny z obu stron (miał powierzchnię). Jak mogę to zrobić? I czy można nałożyć texturę tylko na dany polygon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 tak da sie odpowiedzi uzyskasz w faq na tej stronie oraz pod klawiszem F1 na przyszłość napisz w jakim programie pracujesz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qjon Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 AWW przepraszam sie tak zamyśliłem nad tym że zapomniałem .JEst to 3Ds Max8 :P Poszukam jeszcze w razie czego ale prosił bym również o odpowiedz Moze mały offtop, ale przy okazji: czy jest jakiś tutorial dotyczący animowania postaci przy pomocu bipeda? Bo nie zabardzo jeszcze potrafie zanimować ruch i nie potrafie używać character studio. Wprawdzie zapamiętuje pozycke stopy, ale po wyłączeniu na czubku stopy pojawia sie kropka czerwona i ni jak nie moge poruszyć nogą, ponieważ ta cały czas sie względem niej ustawia. zaś po włączeniu zapoamiętywania pozycji kropka znika ale stowa sie nie rusza :( Wogóle od kiedy pierwszy raz kliknąłem w te funkcje to klatki sie nie robią, ciągle przerzuca do poprzedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Character Studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 odnosnie pierwszego problemu to dodaj modyfikator shell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi