xMark Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 mam big problem z v - rayem, przy probie renderingu pokauzje mi sie cos takiego. nie mam pojecia jak to naprawic. ten komunikat pojawil sie po 1 od kiedy pierwszy raz instalowlem v ray. wiec pomyslalem sobie ze sie demko skonczylo. to wszedlem na strone i sobie sciagnolem najnowsze. odinstalowlem sobie stara werjsie i zanislowalem nowa. i komuniakt pojawia sie ten sam. jak to naprawic ??!!! :(
dr Ug Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Po pierwsze zmien temat! Po drugie zostaja Ci wpisy w rejestrze po poprzednim VRayu, dlatego nie ma roznicy, czy odinstalowujesz starego, a instalujesz nowego.
xMark Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Napisano 6 Grudzień 2003 czy ktos mi pomoze?? bo do brazila juz sie zniechecilem jak mi plik rozwalil poraz 2. jak tego vraya instalnac zeby dzialal!!!?? plis o pomoc
Krzysiek Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Witam chcialem troche odswiezyc ten watek (mam nadzeje ze xMark nie bedzie zly), poniewaz mam bardzo podobny problem. Instalowalem najnowsze dema, free i inne Vray\'e za kazdym razem przed instalacja nastepnych odinstalowywalem poprzednika (rejestry tez), nawet zreinstalowale maxa i nic. Wie ktos moze co sie dzieje?? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi