Gość Fincio Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Witam wszystkich grafików, naprawde z podziwem patrze na wasze prace ! Niedawno zaczołem się tym interesować i chciałem się tego nauczyć, próbowałem sam , ale będe potrzebował pomocy, czy moze mi ktoś pomóc, polecic jakieś książki lub w jaki sposób sie uczyć. Przepraszam że w takim miejscu napisałem taki temat ale nie wiedziałem gdzie indziej. Swoją drogą słyszałem o 3ds max. Może są organizowane jakieś kursy? Chyba że ktoś z Was mieszka w pobliżu Dębicy i mógłby dać mi lekcje [ zapłace oczywiście ] Proszę o odpowiedz, Pozdrawiam, Fincio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 przeczytaj regulamin :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Jesli znacz anglika na poziomie podstawowym to wystarczy ci maxowski help a jak nie to zostaja ksiazeczki ale moim zdaniem to strata pieniazkow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Witam Cie Mysle ze powinienes zaczac nie od ksiazek ale od postawowych videotutoriali na temat: 1. Podstawy - viewporty - interfejs uzytkownika mozna znalesc kilka tutoriali na stronie glownej max3d.pl w dziale tutoriale 2. Modelowanie -editable poly -editable mesh 3. dowiedziec sie cos na temat "spline" 4. Basic Interface 3dmax tutorial - google 5. Programy renderujace sa to dodatkowe nakladki na 3d maxa -Vray -Brazil Jak cos to pisz na gg: 2285179 sprobuje ci w jakis sposob pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi