ema421 Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 narze mam 10 sec anim i niestety brauje mi pomyslu co dalej z tym zrobic , moze kto s podrzuci mi jakis pomysl ? http://pl.youtube.com/watch?v=66j5Ke9Fmv8
AlekGo Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Trochę straszny ten królik :P jego lewe oko nie ma źrenicy, ruchy kamery według mnie kiepskie. Dlaczego piszesz że nie masz pomysłu, to dlaczego dałeś królikowi przepychaczke? :P
Kris_R Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Skoro ten króliczek taki poobijany i taki szalony, to może wprowadzić drugiego bohatera z którym mógłby się troszkę poobijać jeszcze bardziej? :) Może dwa króliczki i tylko jedna marchewka?
ema421 Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 krolik mial byc smieszny i straszny zarazem , celowo nie zrobilem mu drugiej zrenicy,a krolik trzyma w reku przepychaczek bo.... .hmmm niewiem dlaczego dalem mu w reke wlasnei taki przedmiot ( moim zdaniem do neigo pasuje :PP ) w tej chwili powstaej drugi model krolika samuraja z wielkim mieczem ( takim jak w FF7:D ) hehe podoba mi sei pomysl z 1 marchewka :PP pozdro :))
Rekomendowane odpowiedzi