Napisano 5 Sierpień 200717 l witam mam problem otóż zawsze wgrywałem se 3ds max 8 i bez problemu wszystko działało no a teraz po formacie jak zainstaluje se go to po kliknieciu na ikone pisze ze brakuje jakiegos pliku i ze jeśli zainstaluje go ponownie to bedzie git a i tak to samo wyskakuje ;/;/;/; Prosze o POMOC plizzz :(
Napisano 5 Sierpień 200717 l serwus kurcze, naprawde probowalem , ale sie nie domyśliłem co to za komunikat. daj szanse i podpowiedz. ten problem z dx jest dosyc typowy, ale wydawalo mi sie ,ze on sie pojawia dopiero po zainstalowaniu - ale moge sie mylic. napisz co tam masz w komunikacie to pewnie Ci pomozemy. my jestesmy uczynne chopoki :D
Napisano 5 Sierpień 200717 l problem z DXem polegałna tym ,ze człowiek mogl miec zainstalowanego, a nie działało. wtedy trzeba było zainstalować tego , dostarczonego z instalką 3dmaxa.
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor Panowie jednak ten Direct 9 :) Dziekuje a jakie oprogramowanie wybrac open GL, software, DIrect 3d ??
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor i jeszcze jedno wgrałem se vray no i odpalam maxa włączam vray wchodze do material edit a tam czarne okienka co jest??
Napisano 5 Sierpień 200717 l moze ustaw najpierw vray'a jako silnik renderujacy badz druga opcja vraj byl zainstalowany wczesniej przed ponowna instalka maxa
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor no tak zrobiłem najpierw ustawiłem silnik na vray a instalowałem vray po zainstalowaniu maxa czyli normalnie ;/;/;/ hehehehe wiecie co jest ?? "cos sie pluje o licencje" (oczywiscie vray) wiecie moze co zrobic??
Napisano 5 Sierpień 200717 l moze Ci sie trial skonczyl... a jak amsz orginala to reinstall i wpisz klucz jeszcze raz... nie mialem takiego przypadku no ale jest mozliwe, ze to pomoze ;) greet
Napisano 7 Sierpień 200717 l To ja dopiszę się tutaj coby nie zaśmiecać. Problem jest taki: instaluję maxa a on się wiesza. Po sprawdzeniu wszystkiego wychodzi na to, że powodem jest... myszka. Tylko jaką bym nie podpinał to zwis. Z klawiatury śmiga, myszą wystarczy pomachać chwilkę i cześć. I co teraz? :|