Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam mam problem otóż zawsze wgrywałem se 3ds max 8 i bez problemu wszystko działało no a teraz po formacie jak zainstaluje se go to po kliknieciu na ikone pisze ze brakuje jakiegos pliku i ze jeśli zainstaluje go ponownie to bedzie git a i tak to samo wyskakuje ;/;/;/; Prosze o POMOC plizzz :(

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

może zainstaluj pliki dx z folderu instalacyjnego maksa

Napisano

serwus

kurcze, naprawde probowalem , ale sie nie domyśliłem co to za komunikat. daj szanse i podpowiedz.

ten problem z dx jest dosyc typowy, ale wydawalo mi sie ,ze on sie pojawia dopiero po zainstalowaniu - ale moge sie mylic.

napisz co tam masz w komunikacie to pewnie Ci pomozemy. my jestesmy uczynne chopoki :D

Napisano

problem z DXem polegałna tym ,ze człowiek mogl miec zainstalowanego, a nie działało. wtedy trzeba było zainstalować tego , dostarczonego z instalką 3dmaxa.

Napisano
  • Autor

Panowie jednak ten Direct 9 :) Dziekuje

a jakie oprogramowanie wybrac open GL, software, DIrect 3d ??

Napisano
  • Autor

i jeszcze jedno wgrałem se vray no i odpalam maxa włączam vray wchodze do material edit a tam czarne okienka co jest??

Napisano

moze ustaw najpierw vray'a jako silnik renderujacy badz druga opcja vraj byl zainstalowany wczesniej przed ponowna instalka maxa

Napisano
  • Autor

no tak zrobiłem najpierw ustawiłem silnik na vray a instalowałem vray po zainstalowaniu maxa czyli normalnie ;/;/;/

hehehehe wiecie co jest ?? "cos sie pluje o licencje" (oczywiscie vray) wiecie moze co zrobic??

Napisano

moze Ci sie trial skonczyl... a jak amsz orginala to reinstall i wpisz klucz jeszcze raz... nie mialem takiego przypadku no ale jest mozliwe, ze to pomoze ;)

greet

Napisano

To ja dopiszę się tutaj coby nie zaśmiecać. Problem jest taki: instaluję maxa a on się wiesza. Po sprawdzeniu wszystkiego wychodzi na to, że powodem jest... myszka. Tylko jaką bym nie podpinał to zwis. Z klawiatury śmiga, myszą wystarczy pomachać chwilkę i cześć.

I co teraz? :|