Poison mar Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Pracuje nad wizją mojej duszy :), tylko troche mnie to przerasta, raczej moją maszynkę która nad tym pracuje dzień i noc :)
Batou Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Fajne tylko na razie niewiele widać. Jakbyś mógł wrzucić coś w perspektywie to można by było coś więcej powiedzieć. Zapowiada się ciekawie.
Poison mar Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Napisano 7 Grudzień 2003 tu jest perspektywa, zaczynam robic już rendery w brazilu, ale na razie mam na jeden 1.5h
Poison mar Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Napisano 7 Grudzień 2003 wkrótce pokaże szkice samego pomysłu, który narodził się we wrześniu jak poznawałem 3D Studio
Andree Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 IMO troche to nierowne ,tudziez za obłe ;) ale pomysl fajny :)
dr Ug Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 Jeszcze Ci nikt nie powiedzial, ze powinienes poprawic temat, a szczegoly w regulaminie? Dziwne.
Poison mar Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 To juz z Brazila, ale na tym chyba zakończe ten wątek, mało czasu i maszyna troche słaba, może kiedyś do tego powróce...
wiggles Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 taaaaaaa Drug czekalismy na Ciebie :) do Ciebie nalezy ten zaszczyt :)
l_lewandowski Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Witam! Masz fajny pomysl, ale realizacja mi sie kompletnie nie podoba! Ta konstrukcja wydaje mi sie bez zadnego wyrazu, dosc chaotyczna i zbyt pusta. W modelowaniu, hmm, trudno powiedziec o bledach! Nie wiem czy niektore wygladzenia nie sa za mocne czy pewne ostre kanty sa celowe, nie wiem, bo calosc nie ma wyrazu. Nie wiem czy szykujesz to na metal, czy jakis abstrakcyjny material (na cegle juz sie z pewnoscia nie nadaje). Nie mam ogolnie zdania! czekam na wiecej, bo trudno mi cos powiedziec... Pozdrawiam!
Nimrod Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Zgadzam się, pomysł jest dobry, gorzej z wykonaniem :( Czytajcie regulamin, bo DruG sobie posty nabija :D
Batou Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 A według mnie nie jest źle. Zobaczymy jak rozwiniesz ten pomysł :).
Poison mar Napisano 9 Grudzień 2003 Autor Napisano 9 Grudzień 2003 Dzięki za koment, bardzo szanuje wasze spostrzeżenia, na razie nie bede kontynuował tego projektu, bo troche teraz bym go zaczął odwalać a i tak mój Athlon800 powoli sobie z tym rady nie daje, jeżeli chodzi o materiał to miałem zamiar to z lodu zrobić, więc dopiero dałbym maszynie popalić, po drugie lód wymaga pewnych zniekształceń na powierzchni, a ja jestem początkujący, na tym zacząłem się porządnie uczyć, ale zobaczymy... wkrótce coś małego znowu wstawie i jeszcze raz wam dziękuje
saygon Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 pomysl fajny, ale wykoananie wymaga doprcowania. wiecej detali, atmosfera sceny dobra, ale pierw dopracuj dobrze sama kapliczke potem bierz sie za otoczenie.
Rekomendowane odpowiedzi