Vitz Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Hej, Prezentuję pierwszy w moim życiu projekt mojego portfolio. Pomarańczowe i pomarańcza bo nazwa www będzie właśnie z tymi kolorem i owocem związana. Wiem o błędach technicznych, np. ze 1px obramowanie jest krzywe / nierówne. Ale i tak wypominajcie :) Dalej, część z pomarańczami będzie prawdopodobnie we flash'u. Opis: po kliknięciu "następny" / "poprzedni" owoc sie zamyka i otwiera ukazując kolejny projekt z opisem. Proszę ocenić pomysł, wykonanie no i funkcjonalność. http://www.wgraj.proste.pl/img.php?mode=show&file=1132&height=652&width=995 Pozdrawiam!
piksar Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 CV dużymi literami mdłe, za dużo pomarańczu
Vitz Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 Hmm no dzieki dzieki za odpowiedz. Popracuje nad tym.
Knysha Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Niebieski srednio pasuje. Pomysl nad innym kolorem dla czcionek.
Vitz Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Napisano 15 Sierpień 2007 tak wlasnie mysle :) ktos jeszcze sie wypowie?
huzdebos Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 jasny font na tym pomaranczu kompletnie nieczytelny, same fonty tez nieciekawe, troche tak z przypadku wydaje mi sie ze zdjecie w tle bardzo meczy wzrok, zwlaszcza takie pstrokate, na ktorym sie duzo dzieje postaraj sie wszystkie elementy zgrupowac np. na samej gorze lub dole, bo w tej chwili rozmieszczone sa one bez ladu i skladu o bledach gram ne wspominam :) pzdrw
ReflectVision Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 a mnie sie podoba wszystko, tylko myslalem ze pisze sie Krzysztof a nie Kszysztof :D:D
Drakula Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 tlo robiac na szybko bym sobie invertem potraktowal - za jasne jak dla mnie.
Vitz Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 Huzdebos, dzieki za rady. ReflectVision, to specjalnie :) Drakulo, tez dzieki. I oczywiscie prosze o wiecej!
DIDI Napisano 18 Sierpień 2007 Napisano 18 Sierpień 2007 to jest tak jak by bardziej cytrynowe:) w sumie pomysł spoko
Gość User190 Napisano 18 Sierpień 2007 Napisano 18 Sierpień 2007 Te paseczki po bokach są chyba zbędne, ale tak poza tym wygląda całkiem dobrze :) Szkoda tylko, że tło sprawia wrażenie wyblakłego..
Rekomendowane odpowiedzi