Napisano 15 Sierpień 200717 l Hej, Prezentuję pierwszy w moim życiu projekt mojego portfolio. Pomarańczowe i pomarańcza bo nazwa www będzie właśnie z tymi kolorem i owocem związana. Wiem o błędach technicznych, np. ze 1px obramowanie jest krzywe / nierówne. Ale i tak wypominajcie :) Dalej, część z pomarańczami będzie prawdopodobnie we flash'u. Opis: po kliknięciu "następny" / "poprzedni" owoc sie zamyka i otwiera ukazując kolejny projekt z opisem. Proszę ocenić pomysł, wykonanie no i funkcjonalność. http://www.wgraj.proste.pl/img.php?mode=show&file=1132&height=652&width=995 Pozdrawiam!
Napisano 15 Sierpień 200717 l jasny font na tym pomaranczu kompletnie nieczytelny, same fonty tez nieciekawe, troche tak z przypadku wydaje mi sie ze zdjecie w tle bardzo meczy wzrok, zwlaszcza takie pstrokate, na ktorym sie duzo dzieje postaraj sie wszystkie elementy zgrupowac np. na samej gorze lub dole, bo w tej chwili rozmieszczone sa one bez ladu i skladu o bledach gram ne wspominam :) pzdrw
Napisano 15 Sierpień 200717 l a mnie sie podoba wszystko, tylko myslalem ze pisze sie Krzysztof a nie Kszysztof :D:D
Napisano 15 Sierpień 200717 l tlo robiac na szybko bym sobie invertem potraktowal - za jasne jak dla mnie.
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor Huzdebos, dzieki za rady. ReflectVision, to specjalnie :) Drakulo, tez dzieki. I oczywiscie prosze o wiecej!
Napisano 18 Sierpień 200717 l Te paseczki po bokach są chyba zbędne, ale tak poza tym wygląda całkiem dobrze :) Szkoda tylko, że tło sprawia wrażenie wyblakłego..