Barkor Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Zrobilem scene (box, odpowiednia ilosc segmentow, dalem modyfikator extrude) i co dalej? Chce poprawic efekt poniewaz po nadaniu samego modyfikatora vryla mi sie nie podoba. Jakies propozycje?
Hexon Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 hmm za cholere niemoge tego zrozumiec o co ci chodzi ;] a przeczytalem 5 razy ;]
leander Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Extruduj tego boxa aż ujrzysz ładną panienke z biustem Lary Croft. Potem wrzuć na forum :)
dr Ug Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Ja proponuje, zebys tam na dole troche porozsuwal vertexy, a krawedzie po bokach potraktowal Champferem. Pozniej na wszystko MeshSmooth z Iterations na 8 i bedzie super. Pamietaj - 8, nie mniej!
Gość IrON Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 hmm... raczej nic madrego nie da sie dodac do tego typu pytania... jakbys sie nie staral - raczej nikt ci madrze nie podpowie (moze dlatego, ze z tego co ja wiem - extrude stosuje sie raczej do shapeow - linii??? ;))
dr Ug Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Jak widac za malo wiesz. Madrej odpowiedzi nie uzyska, bo jasnowidz umarl z przepracowania, wiec nie wiemy jak wyglada model i nie wiemy, jak mozna poprawic jego wyglad.
Barkor Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 z gory przepraszam za malo konkretne pytanie (czyt. bez modelu). slowa Druga jednak pomogly a model za niedlugo wrzuce kiedy skoncze prace nad scena.
Barkor Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 Odwoluje jednak wczesniejsze slowa i rzucam renderem bez zadnych poprawek tzn. samym modyfikatorem extrude (musze sie przyznac ze przed chwila go skonczylem, oj lenie sie). prosze o wskazowki. tutaj jeszcze dodaje dwa zupelnie nowego budynku. ocencie ktory lepszy ewentualnie co mozna by bylo dodac: ulepszyc
Rekomendowane odpowiedzi