Napisano 8 Grudzień 200321 l Witajcie... Właśnie zabrałem się za mój pierwszy model samochodu. Sposobem przez was nie lubianym (juz wiem dlaczego :D)- spline\'y. A wybrałem ten sposob modelowania bo niewiedzialem jak w ogole podejsc do poly modelingu. Wysyłam wiec pare screenow z mojej pracy...do oceny czy spline\'y zostały poprowadzone prawidłowo. Jest ona wczesna wiec nie zamiescilem jej w Wip tym bardziej ze nie wiem czy wogole mi wyjdzie.... eeee jak w tu wrzucic obrazki ???:D
Napisano 8 Grudzień 200321 l Kurcze, Wiggles. Wyprzedziłeś mnie [lol2]. A tak bardzo lubię bawić się w moderatora :D. Zmień nazwę tematu na POJAZD 3d : coś tam coś tam (wy edytuj pierwszego posta) Obrazki umieszcza się w załączniku (tak jak pisał wigles: przycisk przeglądaj). A co do spline`ów to ja np. używam tej metody, ale tylko na początku. Po wymodelowaniu wyjściowej bryły zamieniam ją na editablepoly. Czekam na obrazki.
Napisano 9 Grudzień 200321 l tutaj masz bardzo dobry tutorial do poly. mialem ten sam problem co ty( nie wiedzialem jak sie zabrac za poly) i tez robilem splajnami swoj pierwszy model. zrobilem polowe i dalej sie pogubilem. jak chcesz to mozesz skorzystac z tutka co ci dalem bo jest naprawde dobry i dzieki niemu zakapowalem poly :D:cool: [soczek]
Napisano 9 Grudzień 200321 l Ja tez uczylem sie z tego tutoriala. Jest SUPEEEERRR !! ;) Zycze powodzenia w modelowaniu :)
Napisano 24 Grudzień 200321 l Autor Dzieki za pomoc i za tutka...Moje prace mozecie zobaczyc pod POJAZD3D: Landrover...