egon14 Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 ELO Przez dłuższy okres niemiałęm neta więc prubowałem sie bawić troszke w gmax. i postanowiłem zrobić sobie FIATA SEJCZENTO
l_lewandowski Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Witam! Slabo! Wiele niedociagniec! Wyglada to nie za ciekawie! Rada sluzyl nie bede, bo brak mi doswiadczenia w tym temacie (niech sie wypowie ktos bardziej kompetentny). [no] Pozdrawiam!
Batou Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Wygląda trochę zbyt \"organicznie\", ale wszystko można poprawić. Tylko, czemu akurat ten samochód? Nie było nic ciekawszego? Ferrari, bugatti, jaguar.... nic? A może po prostu lubisz fiaty (to już chyba 3 twój samochód tej marki) :]. [soczek]
egon14 Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Napisano 10 Grudzień 2003 Batou wiesz mi sie podobajom fiaty i najlepiej jak narazie mi wychodzom;] a inne bryki typu FERRARI, BUGATTI to jakoś mnie nie bierom do roboty bo tez są troszke trudne, ale sprubuje dokończyc tego sejczaka i sprubuje zrobić go do końca
Rekomendowane odpowiedzi