Gość panther6 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 Witam serdecznie, proszę o pomoc w zakupie piórka do Wacoma Digitizer II mod UD-0608R (Windows). Jeśli ktoś ma takowe na sprzedaż lub wie gdzie kupić będę wdzięczny za pomoc- tablet jest już stary, ale w pełni funkcjonalny. Jeśli ktoś mógłby też odpowiedzieć na pytanie, czy piórka wacom sa kompatybilne na różnych modelach (np. nowe zwykłe piórka na tym Digitizerze)... czy tez musi być to oryginalne piórko od Digitizera II. DObrego człowieka proszę o odpowiedź na PW lub na e-mail: [email protected] Z góry dziekuję za pomoc Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 serwus :) to ja sie podłącze . KUPIE PIÓRKO do GRAPHIRE. pozrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 piorka z tego co wiem w wiekszosci sa dedykowane. Ponoc nawet piorko z G4 nie pasuje do G3 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość panther6 Napisano 20 Sierpień 2007 Share Napisano 20 Sierpień 2007 serwus :) to ja sie podłącze . KUPIE PIÓRKO do GRAPHIRE. pozrawiam i życze powodzenia :) Z tym akurat nie ma kłopotu- Seria Graphiere jest dośc nowa w porównaniu do Digitizer- jest w większoci sklepów z akcesoriami. Wiem, że będę miał kłopot o ile w ogóle będzie się dało coś z tym zrobić- napisałem do Wacoma Polska, ale narazie 0 odzewu. A tablet mimo niższych "osiągów" od nowych serii jest naprawdę sympatyczny. W każdym razie dziękuję za odpowiedzi... i nie ukrywam- liczę na następne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi