Krystian Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Witam ponownie, chciałem zaprezentować efekt dalszego zmagania się z tabletem.Portret robiony z natury. Właściwie jest to autoportret, ale mam jeszcze pewne zastrzeżenia co do podobieństwa. Gdyby ktoś miał chwilkę i rzucił okiem i wytknął niedociągnięcia, byłbym bardzo wdzięczny.
lisu Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 Jest raczej ok, z tym ze jak dla mnie miniaturka słodzi, a zoom rozpuszcza ten cukier.. za duużo blura.
leszek_lenia Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 tak jak wyzej :) za bardzo rozmazane...i bardziej smialo ....plamami :) pozdro
Krystian Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Dzięki za odzew. To rozmycie to chyba wynika z tego że nie mam jeszcze śmiałości do barw. Zawsze korzystałem z ołówka. Pomyślę nad tym. Jeszcze jedna rzecz, nadużyłem blura.. ok. a co poza tym?
ortheza Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 wrzucaj wiecej. z jednej pracki duzo info nie wycisniesz :]
Krystian Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Napisano 1 Wrzesień 2007 Nie będę tworzył nowego wątku, bo temat jest aktualny, tylko inny obiekt i z tego co już widzę to chyba przesadziłem z różnorodnością pędzli. A co Wy na to.....?
grim666 Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Myślę, że bardziej pomocne, niż jakieś komentarze, będzie dla Ciebie ciągłe ćwiczenie po obejrzeniu TEGO Wejdź sobie w "tutorials".
Rekomendowane odpowiedzi