Napisano 23 Sierpień 200717 l Ogolnie jestem zadowolony z tego layoutu poza jedna rzecza...Prawa strona... Kompletnie nie wiem jak mam to rozwiazac...
Napisano 23 Sierpień 200717 l mnie sie podoba, zresztą jak wszystkie Twoje layouty. Są świeże i po prostu ładne dobrze dobrane kolory
Napisano 23 Sierpień 200717 l Ladny layout. Uwagi: - deski jakos do mnie nie przemawiają, nawet sie nie zastanawiam skas sie wzial pomysl na nie w tej tematyce strony ;) - Ciekawe zasotosowanie stopki na srodku strony (copyright... itp) - prawa strona istotnie nie pasuje, postaraj sie boksy zrobic w tym samym stylu co tresc (cien). Albo mozesz tez sprobowac zrabic drugi, sasiedni czarny pas przez cala dlugosc strony. Po prawej na wysokosci loga, dac jakies ladne zdjecie z koncertu w ciemnym klimacie. Trudno ocenic jak to bedzie wygladac nie widzac tego, wiec moze to nie pasowac, sam zobaczysz najlepiej. Tyle ode mnie pozdr
Napisano 24 Sierpień 200717 l Dobre! Ale nie deski... niestety pierwsze skojarzenia z nimi są niezbyt odpowiadające, chociaż wyglądają dobrze.