cryogenicdreams Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Ogolnie jestem zadowolony z tego layoutu poza jedna rzecza...Prawa strona... Kompletnie nie wiem jak mam to rozwiazac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlooX Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 mnie sie podoba, zresztą jak wszystkie Twoje layouty. Są świeże i po prostu ładne dobrze dobrane kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Ladny layout. Uwagi: - deski jakos do mnie nie przemawiają, nawet sie nie zastanawiam skas sie wzial pomysl na nie w tej tematyce strony ;) - Ciekawe zasotosowanie stopki na srodku strony (copyright... itp) - prawa strona istotnie nie pasuje, postaraj sie boksy zrobic w tym samym stylu co tresc (cien). Albo mozesz tez sprobowac zrabic drugi, sasiedni czarny pas przez cala dlugosc strony. Po prawej na wysokosci loga, dac jakies ladne zdjecie z koncertu w ciemnym klimacie. Trudno ocenic jak to bedzie wygladac nie widzac tego, wiec moze to nie pasowac, sam zobaczysz najlepiej. Tyle ode mnie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Dobre! Ale nie deski... niestety pierwsze skojarzenia z nimi są niezbyt odpowiadające, chociaż wyglądają dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi