Napisano 24 Sierpień 200717 l Witam, będę tutaj przedstawiał zdjęcia wykonane moim starym, poczciwym canon'em A620:) na bardziej profesjonalny sprzęt nie mam pieniędzy, więc fotografie tu przedstawiane nie są zbyt piękne. Na dobry początek zdjęcie zatytułowane ...little dreamer... EDIT: ...snow day... Zapraszam do komentowania.
Napisano 25 Sierpień 200717 l Autor coś za bardzo nie chcecie komentować moich prac, ale ja się tym nie zrażam i prezentuję kolejną. ...gold autumn...
Napisano 25 Sierpień 200717 l szkoda że niebo zjarane, mogłeś to zszopować i światło ogólnie takie njakie, za płasko
Napisano 25 Sierpień 200717 l Autor co masz na myśli pisząc za płasko?? bo nie wiem jak zrobić aby zdjęcie było wypukłe...
Napisano 25 Sierpień 200717 l Autor wychodzi na to, że jestem ślepy:D ze względu na to, że konstruktywna krytyka popędza do działania postanowiłem zmienić niebo w panoramie. rezultat: czekam na opinie 2 pierwszych fotografii.
Napisano 25 Sierpień 200717 l Kociaczek wygląda miło, ale ja to bym chyba odrobinę wyzej aparat podniosła. No ale ogólnie przyjemnie wyszło nawet, no a drugie-bez rewelacji :/
Napisano 26 Sierpień 200717 l Niebo trochę za białe i fota jakaś taka niebieska :/ to specjalnie czy balans bieli nie ten teges coś?
Napisano 26 Sierpień 200717 l Autor specjalnie:) nie wiem jak to nazwać, ale często w filmach obserwuje się taki efekt.
Napisano 27 Sierpień 200717 l Autor fakt masz rację. dopiero się uczę i dlatego uciekają mi takie rzeczy. dzięki za radę.
Napisano 27 Sierpień 200717 l kosciol - zly balans bieli , ramka okropna / kotek fajny choc nie lubie takich "smieci" w tle , snieg na pierwszym planie sztuczny ?
Napisano 27 Sierpień 200717 l Autor delf77 nie czytałeś tego co napisałem na poprzedniej stronie o balansie bieli. to nie zły balans bieli... a co do śniegu to nie jest sztuczny, tylko bardzo mocno wyeksponowany. zabawa kontrastem.
Napisano 27 Sierpień 200717 l zly w sensie dziwnie nienaturalny ,halogenowy .. ale ramka i tak nie z tej beczki :) . kot mi sie najbardziej podoba bo lubie taka tonacje / zapraszam do mojego folio w linku
Napisano 27 Sierpień 200717 l Autor delf77 ramka jest ogólnie rzecz biorąc do d..., ale postanowiłem zamieścić i zobaczyć jak wygląda. Zaraz odwiedzę Twoje folio. Master Kiełbaster to nie przepalenie na nosie:) ten kot tak ma:P EDIT: ramka zmieniona w fotografii kościoła.
Napisano 28 Sierpień 200717 l chyba wole zajmowac sie fotografia na portalu fotograficznym niz na portalu 3d . tutaj wole 3d choc swoich starych wypocin nie pokazuje . pzdr