OhMyGosh Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 I ja wezmę udział w konkursie :) Kategoria przyroda: -orzeszki Kategoria surrealizm: -yyy... nie wiem jak nazwać ( w Picassie rozjaśnione po całości + nasycenie )
Shadyy Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 za mocno obrobione i do tego wydaje mi sie ze fotomoznaz..
OhMyGosh Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 nie fotomontaz :) poprostu przykrylam sie białym materiałem i dlatego nie widac ciala a jak rozjasnilam zlało sie wszystko z kolorem sciany i podloza
Kuciel Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 za mocno obrobione i do tego wydaje mi sie ze fotomoznaz.. nie fotomontaz tylko specjalnie przeswietlone :) a wszystko zakryte bialym materialem wiec wszystko jest ok :)
Shadyy Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 a no chyba ze tak ^^ dlatego napisałem wcześniej ze wydaje mi sie :P
OhMyGosh Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 o malo zycia nie stracilam przy nim tak bieglam zeby sie ustawic :D
piksar Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 śliczne nóżki Pani ma - dobrze że sie ruszyło bo myślałem że bitwa umrze z głodu
colgatte Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Super pomysł! Pokażesz oryginał? Nie potrafię sobie wyobrazic, gdzie się schowałaś i jak. :p
Rekomendowane odpowiedzi