Vitz Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Prosze o ocene mojego portfolio :) http://wgraj.home.pl/img.php?mode=show&file=326&height=651&width=1000 Z góry dziekuje :)
Knysha Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Typografia do poprawy. Ogolnie cala strona przypomina zlepek paru obrazkow - moze nie trafic do duzej liczby potencjalnych odbiorcow.
avant.garde Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Hmmm, osobiście trudno mi ocenić, bo jest nie w moim guście. Jak dla mnie za pstrokate i "nabadziane" graficznie. Przez to wygląda to trochę kiczowato. Na prawdę ciężko się na to patrzy.
Shalivan Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 popracuj swiatła + materiały, pomysł rzeczywiscie niezły
Vitz Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 Dzieki, juz wiem, zaczne cos dlubac od nowa, ehh myslalem ze wyszlo niezle a typo wiem ze spapralem. Cos prostrzego..
imprecis Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Samo rozmieszczenie elementów i połączenie dość udane, niestety wszystko tak jak przedmówcy napisali wygląda jak zlepek obrazków. Musisz dodać trochę światła, głębi, zmienić czcionki i będzie dobrze.
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Trzeba popracować nad scaleniem jej w całość, ale generalnie nienajgorsza :)
Rekomendowane odpowiedzi