Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jak na moje tempo prac, to mozna by to nazwać speedem:D Chciałem sobie zrobic scenkę organiczną... taką trochę nierealną i coś takiego powstało. Więcej już mi było ciężko dodać, bo komp powiedział dziękuję:) A zwie się on PII233[lol2]

bakteria-small.jpg

Acha i jak ktoś chce, to tu jest w wyższej rozdzielczości:

http://members.lycos.co.uk/pouki/galeria/bakteria-hires.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No robiłem z dofem, ale coś mi się antialias chrzanił na niektórych krawędziach, więc zrezygnowałem:/ Ale w sumie, może podmienię obrazek na wersję z tym dofem, wprawdzie to nie WIP, ale nikt nie zauważy;)

Napisano

nie jest skomplikowana, ale efekt jest bardzo ciekawy te latajace bale przypominaja mi strzaly wystrzelone z oddzialu licznikw, ale moze to tko moje skojarzeina, ogolnie to ciekaa, z tego co widze to jak jeszcze malo zajmujaca to bardzo dobrze pracka. mi sie podoba, nie powala, ale jest ciekawa. a co do dofa to w zaleznosci jaki to render moge to na mim kombajnie puscic jak chcesz. nie place za prad, a sesja teraz blisko to komp stoi odlogiem, wiec moze cos rendernąc

Napisano

sympatyczna scena:) Ale DOF musisz koniecznie dodac

Kompozycyjnie tez mi sie podoba, choc ciachnalbym nieco z prawej. Mam nadzieje ze stosowny update sie pojawi.

Pozdrawiam

Marek

Napisano

Hehe, myślałem, że nikt tu nie zagląda:) Dzięki za komentarze:D O dziwo na tym moim złomie scena renderuje się jednynie 18min., więc mógłbym spokojnie dodac dofa, ale no nie wiem... Nigdy nie udało mi się go opanować[killer] Zawsze te piksle na krawędziach. Czytałem tutki o tym dofie i robiłem... Ale w moich scenach nie działaja prawidłowo:/ Renderowałem to scanlinem na maxie 4.26:D

Napisano

Jest taki niesamowity plug`in, co się zowie Xdof. Wyrenderuje ci głębie ostrości w parę sekund w bardzo dobrej jakości.

Napisano

Dzięki Batou! Zaraz się tym pobawię:) hmmm za jedyne 199$ :/ Ale chyba tyle się znajdzie;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.