Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej!

Mam taki uno prolemo w Fusion.

Gdy daje loadera (obojetnie czy to obraz czy plik video) wyswietla mi sie cos takiego:

http://img102.imageshack.us/img102/1625/fusionst2.jpg

I tak się zastanawiam czy to nie przez Viste czasem...

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W konsoli:

**** SCRIPTING V2 ****

3583 BYTES FREE

READY.

Czyli nie za wiele.. :)

A jesli chodzi o cos innego to napisz bo ja rzeczy typu: skrypty, konsole itd omijam z dala więc nie orientuję się.

Edit:

mathix - też coś myśle, że przez ten nowy wynalazek microsoftu to się dzieje.. Przeinstaluje tak jak mówisz i zobaczymy co wyjdzie.

Pozdrawiam!

Napisano

Strzelę w ciemno - możliwe, że to wina Visty. Przeinstaluj stery, viewporty chodzą na OpenGL.

Napisano

Działa. Wielkie dzięki koledzy :)

Wszystko działa aż miło.

Po za tym, że gdy klikam open to mi sie wyłancza Fusion...

Gdy klikam seavera.. :)

Trzeba wrócić chyba do XP...

Pozdrawiam

Napisano

Z wywalaniem savera da się, żyć, wystarczy wpisywać adres ręcznie. Chociaż fakt - to mało fajne. Ach ta Vista i ach to Fusion. :)

Napisano
Ach ta Vista i ach to Fusion. :)

True, True...

BiX: pytałem o konsole, bo jeśli Fusion działa, ale nie pasuje mu coś takiego, jak typ pliku, to wszystko widać w konsoli. Dlatego lepiej do niej zaglądać, niż zgadywać ;).

Napisano

A no ach Fusion... Stary nawyk, to był mój pierwszy program do compo i mi tak zostało.. Prostota a zarezem funkcjonalnosc mnie użekła. Pomijam fakt, że nie znałem wtedy jeszcze After Effect :P Teraz chcę przejść do AE i nie ukrywam, że jest mi troche cięzko... No ale trzeba sprobować tym bardziej, że jest kompatybilny z Vistą..

A co do Visty... bez komentarza...