Gość BiX Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 Hej! Mam taki uno prolemo w Fusion. Gdy daje loadera (obojetnie czy to obraz czy plik video) wyswietla mi sie cos takiego: http://img102.imageshack.us/img102/1625/fusionst2.jpg I tak się zastanawiam czy to nie przez Viste czasem...
Gość BiX Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 W konsoli: **** SCRIPTING V2 **** 3583 BYTES FREE READY. Czyli nie za wiele.. :) A jesli chodzi o cos innego to napisz bo ja rzeczy typu: skrypty, konsole itd omijam z dala więc nie orientuję się. Edit: mathix - też coś myśle, że przez ten nowy wynalazek microsoftu to się dzieje.. Przeinstaluje tak jak mówisz i zobaczymy co wyjdzie. Pozdrawiam!
mathix Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 Strzelę w ciemno - możliwe, że to wina Visty. Przeinstaluj stery, viewporty chodzą na OpenGL.
Rascal Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 W wiekszosci przypadkow to wlasnie wina sterow i supportu dla OGL. http://www.vfxpedia.com/index.php?title=FAQ/Big_Red_X
Gość BiX Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Działa. Wielkie dzięki koledzy :) Wszystko działa aż miło. Po za tym, że gdy klikam open to mi sie wyłancza Fusion... Gdy klikam seavera.. :) Trzeba wrócić chyba do XP... Pozdrawiam
mathix Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Z wywalaniem savera da się, żyć, wystarczy wpisywać adres ręcznie. Chociaż fakt - to mało fajne. Ach ta Vista i ach to Fusion. :)
SYmek Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Ach ta Vista i ach to Fusion. :) True, True... BiX: pytałem o konsole, bo jeśli Fusion działa, ale nie pasuje mu coś takiego, jak typ pliku, to wszystko widać w konsoli. Dlatego lepiej do niej zaglądać, niż zgadywać ;).
Gość BiX Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 A no ach Fusion... Stary nawyk, to był mój pierwszy program do compo i mi tak zostało.. Prostota a zarezem funkcjonalnosc mnie użekła. Pomijam fakt, że nie znałem wtedy jeszcze After Effect :P Teraz chcę przejść do AE i nie ukrywam, że jest mi troche cięzko... No ale trzeba sprobować tym bardziej, że jest kompatybilny z Vistą.. A co do Visty... bez komentarza...
Rekomendowane odpowiedzi