Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Oto repertuar filmu, na który można wybrać się któregoś dnia...

(moje wolne terminy - nie niedziela! w dni powszechne jestem wolna tylko popołudniami od ok. 16-17)

rozkład jazdy filmu: TRANSFORMERS (od soboty do czwartku) - Helios Wrocław

10:00

12:45

15:30

17:45

18:15

20:30

21:00

Zainteresowanych zapraszam do wpisywania wolnych terminów :)

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe. nie warto na to iść. biedne efekty, kulawa animacja i straszny rendering. kompozycja leży a reżyser chyba ostro pił podczas kręcenia filmu ;)

Napisano
  • Autor
hehe. nie warto na to iść.
- być może, ale warto wyrabiać sobie zdanie, widząc i oglądając to na własne oczy, a nie tylko na podstawie opini innych :)

Niestety do środy jestem na L4 i nie mogę pokazywac się publicznie

To może w czwartek? Jakoś po 16?

Napisano
  • Autor

Czy seans o 17:45 w czwartek (czyli 6 wrześnie) pasuje??

film trwa ok 145 in (+ reklamy)

Napisano

Piątek odpada niestety (film na 17.45 + 145 minut) to za późno po po 20.00 musze przejąc juniora. Zostaje poniedziałek i czwartek następny (wtorek/środa jade do Bielska i kopnąc AGmakontsa)

coś nie dane nam się spotkać :(

Napisano

ja sem jestem we wrocku jakby co. może zamiast na jakieś tam Transformers (pewnie o transwestytach) wyskoczymy w piątek o 15 na małe transbeer (lub dla niepijących pikSarów transtea)? ;)

Napisano

koniecznie o 15 ?

nie moze byc o 17.15 ?

-----------

chyba jednak nie wykombinuje czasu jutro (dziecko) ale odezwe się w piatek jeszcze

Napisano
  • Autor

a weekend wam nie pasuje?? (szczerze mówiąc gripi też nie za bardzo pisał się na kino... mi w sumie jest to obojętne, ale z reguły raczej nie przepadam za takim typem filmów... ale myślę, że mogę zobaczyć, aby przynajmniej mieć swoje własne zdanie na dany temat...))

Na jakąś kawę czy tea, też z chęcią się piszę... (zależy jeszcze od tego kiedy i gdzie, bo nie zawsze mam wolny czas)

Napisano

ja odpadam... mam co robić w weekend a w niedzielę znowu do Warszawy więc przepraszam ale nie dam rady :( może w nastepnym miesiącu...

Napisano
  • Autor

Udało mi się być ze znajomymi na transformersach w piątek. Efekty rzeczywiście były "efekciarskie"... :) - tylko fabuła trochę oklepana... ale szczerze mówiąc, to teraz trudno wymyśleć jakąś oryginalną fabuł, skoro większość zostala już wyyślona.