Napisano 1 Wrzesień 200717 l Oto repertuar filmu, na który można wybrać się któregoś dnia... (moje wolne terminy - nie niedziela! w dni powszechne jestem wolna tylko popołudniami od ok. 16-17) rozkład jazdy filmu: TRANSFORMERS (od soboty do czwartku) - Helios Wrocław 10:00 12:45 15:30 17:45 18:15 20:30 21:00 Zainteresowanych zapraszam do wpisywania wolnych terminów :) Pozdrawiam!
Napisano 1 Wrzesień 200717 l hehe. nie warto na to iść. biedne efekty, kulawa animacja i straszny rendering. kompozycja leży a reżyser chyba ostro pił podczas kręcenia filmu ;)
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Autor hehe. nie warto na to iść. - być może, ale warto wyrabiać sobie zdanie, widząc i oglądając to na własne oczy, a nie tylko na podstawie opini innych :) Niestety do środy jestem na L4 i nie mogę pokazywac się publicznie To może w czwartek? Jakoś po 16?
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Autor Czy seans o 17:45 w czwartek (czyli 6 wrześnie) pasuje?? film trwa ok 145 in (+ reklamy)
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Piątek odpada niestety (film na 17.45 + 145 minut) to za późno po po 20.00 musze przejąc juniora. Zostaje poniedziałek i czwartek następny (wtorek/środa jade do Bielska i kopnąc AGmakontsa) coś nie dane nam się spotkać :(
Napisano 6 Wrzesień 200717 l ja sem jestem we wrocku jakby co. może zamiast na jakieś tam Transformers (pewnie o transwestytach) wyskoczymy w piątek o 15 na małe transbeer (lub dla niepijących pikSarów transtea)? ;)
Napisano 6 Wrzesień 200717 l koniecznie o 15 ? nie moze byc o 17.15 ? ----------- chyba jednak nie wykombinuje czasu jutro (dziecko) ale odezwe się w piatek jeszcze
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Autor a weekend wam nie pasuje?? (szczerze mówiąc gripi też nie za bardzo pisał się na kino... mi w sumie jest to obojętne, ale z reguły raczej nie przepadam za takim typem filmów... ale myślę, że mogę zobaczyć, aby przynajmniej mieć swoje własne zdanie na dany temat...)) Na jakąś kawę czy tea, też z chęcią się piszę... (zależy jeszcze od tego kiedy i gdzie, bo nie zawsze mam wolny czas)
Napisano 7 Wrzesień 200717 l ja odpadam... mam co robić w weekend a w niedzielę znowu do Warszawy więc przepraszam ale nie dam rady :( może w nastepnym miesiącu...
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Autor Udało mi się być ze znajomymi na transformersach w piątek. Efekty rzeczywiście były "efekciarskie"... :) - tylko fabuła trochę oklepana... ale szczerze mówiąc, to teraz trudno wymyśleć jakąś oryginalną fabuł, skoro większość zostala już wyyślona.