xeav Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Co to jest FAQ? FAQ Maya (frequently asked questions)- czyli częste pytania/problemy, na które może się natknąć użytkownik ucząc się/używając programu Maya. Przed zadaniem pytania na forum Maya sprawdź czy rozwiązanie nie pojawiło się w Maya FAQ FAQ Maya zawiera odpowiedzi na częste problemy: - 001. Czy mogę wypróbować Mayę nie kupując jej? - 002. Help [F1] nie działa, co robić? - 003. Jak włączyć AttributeEditor i zrobić go "latającym" ? - 004. Jak włączyć wyświetlanie tekstur w viewporcie? - 005. Hardware Rendering Problem - 006. Jak przywrócić ustawienia początkowe Mayi? - 007. Jak przywrócić wszystkie/niektóre panele? - 008. Fatal Error: Attempting to save in... - 009. Wykestrudowane face'y rozchodzą się - 010. Problem z instalacją mayi w systemie Vista - 011. Jak ustawić blueprinty? - 012. Jak wyeksportować scenę do formatu .obj ? - 013. Jak wyrenderować animację? - 014. Moje blueprinty/tekstury są rozmazane - 015. Jak usunąć nieużywane materiały? - 016. Dlaczego nie mogę zainstalować Mayi? - 017. Czy mogę zmienić pozion UNDO na nieskończony? - 018. Mam animację w plikach graficznych. Jak ją "złożyć"? Maya FAQ będzie aktualizowany z kolejnymi częstymi problemami. Wszelkie propozycje proszę kierować do moderatorów forum Maya FAQ (Marcin, Bzyku, xeav )
Rekomendowane odpowiedzi