chronos Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 dobra mam taki chyba mega lamerski problem;p jak dodać segment w już istniejącym boxsie nie chodzi mi o extrude tylko o coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Cut ? Lengh/Width/Height Segs? Create (Edge)? Moze wyjasnisz dokladnie czym jest to \"cos inne\", bo jasnowidz uciekl z powodu natloku roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 13 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2003 mam boxa i poprostu chcem w nim dodać segmenty i poźniej wytłoczyc jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Zaznaczasz Boxa, wchodzisz do Modify i zwiekszasz wartosci: Length, Width, Height Segs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chronos Napisano 13 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2003 no dobra wchodze w modif ale tam nie ma czegoś takiego jak box bo już zrobiłem edit mesh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Widzisz, jakbys w pierwszym poscie napisal dokladnie o co Ci chodzi, to dawno bys mial odpowiedz i nie marnowal mojego i swojego czasu. Odpowiedz brzmi: Narzedzie Cut, gdy odpalisz ktorych Sub-Object. Nie wiem, czy w Meshu jest Slice i QuickSlice, ale tez moze byc. A na koniec przeczytaj to: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7785 , jezeli chcesz posiedziec na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi