Dibo Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Czy ktoś moze zrobic naprawde dobry tutorial o oswietleniu pokoju swiatłem wpadanym przez okno, uwzgledniajac zasady posługiwania sie photonami? Korzystałem z tutoriali z sieci, to albo wogóle mi nie wychodziło albo renderowało sie bardzo dlugo. VRay jest ponoc najszybszy a jednak render z photonami wychodzi mi szybciej i ladniej w brazilu niz w VRay\'u. Z jednego tutorialu sciagnolem scenke i faktycznie renderowalo sie szybciej, jednak gdy wstawilem te same opcje do mojej scenki render strasznie sie wydluzyl! Oco chodzi. Za dobry tutorial jestem w stanie zapłacić :). Raz nawet wyslalem scenke Pendzlowi przysłał mi ją ustawioną odpowienio jednak pod maxa 5.0 a ja mam 4.0 :mad: Prosze o pomoc lub linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 http://www.evermotion.org/forum/viewtopic.php?t=286 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 no widac nie poczytalem do konca - teraz mamy juz takie czasy ze na maxie 6 sie pracuje.... - ale zapraszam na prywatne konsultacje na GG - oczywiscie za free heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibo Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 czemu topic nie istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi