kyp_durron Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Cześć... nie jestem grafikiem... mimo iż chciałbym zostać, to nie mam wolnego czasu, umiejętności i sprzętu. Tę planetkę zrobiłem jakiś czas temu... kiedy miałem trochę więcej luzu w szkole. Jest prosta i beznadziejna... na razie na tyle mnie stać. Proszę tylko o jedno... wyśmiejcie moją pracę, ale mnie oszczędźcie... jestem jeszcze młody i głupi... Tworzyłem w Photoshopie 7 oraz w niewielkim stopniu w 3D Maxie 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 mysle , ze ta flara dodaje Twojej pracy swoistego i niewatpliwego uroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Powiem szybko: SYF, praca mi sie zupelnie niepodoba... grafika komputerowa to dziedzina sztuki a nie informatyki... sorry za szczerosc :) Pamietaj, że to jest moje zdanie, pracuj dalej... może kiedys bedzie lepiej ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 eeee ? sorka ale mi tez sie nie podoba jakos to wszytsko do siebie nie pasuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyp_durron Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2003 tak jak mowilem... nie jestem grafkiem... u mnie z kompa korzystaja 3 osoby, a ja jestem na najnizszym szczeblu :-( wiec ogolnie ciezko jest cokolwiek zrobic... Pracka jest prosta... a stworzona jest po to, aby przypominala powiesc pewnego zapomnianego pisarza. A może ktoś mógłby mi pomóc... szukam jakiegoś w miare szybkiego programu do tworzenia modeli 3D... z miłym interfesjem... i nie musi (nie może) być to kombajn w stylu 3D maxa ... program w ktorym mozna tworzyc grafike w krotkim czasie... bo niestety nie mam go za wiele. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 pracuj pracuj bedzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 fajne, ale co ukrywać arcydziełem to nie jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi