Napisano 9 Wrzesień 200717 l Jestem początkujący. Modeluję samochód i zaznaczyłem 1 vertex po czym przypadkiem włączyłem Hide unselected (w panelu 'tools 1')... no i teraz głupi problem bo nie wiem jak to włączyć, mam tylko jeden widoczny vertex. Nie działa mi opcja unhide all (w panelu 'display')
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Autor właśnie jak klikam na prawym na obiekcie (verteksie) to nic takiego tam nie ma...
Napisano 9 Wrzesień 200717 l zaznacz vertex a opcji szukaj w panelu po prawej nie klikaj prawym myszy
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Autor hehe faktycznie znalazłem po prawej w sekcji edit geometry na dole. Hehe chyba nigdy bym na to nie wpadł ;) Dzięki wielkie za pomoc.
Napisano 9 Wrzesień 200717 l we wtorek jestem w Bielsko-Białej na targach - mozesz umyc mi auto (joke)
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Autor Na których targach? Tam koło szyndzielni? Jeśli tak to te targi są na terenie mojej uczelni ;)
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Autor hehe, a właśnie zastanawiałem się co to budują, gdy szedłem na poprawkę ^^ Ja jutro tam będę więc przy okazji zerknę, co tam słychać na targach ;)