tweety Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 hej jeśli ktokolwiek posiada animację "Coca Cola - krasnoludki" - reklamę sprzed kilku lat to błagam o podrzucenie linka lub wysłanie na maila. oto screen z tego fillmiku: reklama była renderowana w Final Renderze. w archiwum max3d.pl animacja figuruje już od 2001 roku więc dość dawno wyszła z obiegu. ale mam nadzieje, że ktoś ma jeszcze takie rupiecie zagrzebane głęboko wśród zdjęć z dzieciństwa i gier typu tetris czy puzzle :) sowita nagroda w postaci reputacji oraz ewentualnie standardowe piwo jesli kiedyś się spotkamy ;) pozdrawiam
kannu Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 serwus :) zaraz poszperam, bo miałem to ponagrywane - i to w kilku miejscach :) Ale nie obiecuje :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
tweety Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 super, wielkie dzięki kannu :) edit: temat już nie aktualny :) właśnie dostałem maila. jakby co to podaję linka też tutaj: http://www.zippyvideos.com/164606078674105/cocacola/
Rekomendowane odpowiedzi