Hindus Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Ciekawy pokaz mody Diesel's Fashion Show - film znajduje się tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linnenn Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 świetna sprawa z tymi hologramami :) jeszcze czegoś takiego nie widziałam "na żywo" xD aczkolwiek całe połączenie mi sie nie podobało. Modele jacyś tacy nieobecni byli, a wszystkie elementy takiego pokazu powinny zgrać się w jedną całość. Odnoszę wrażenie że te hologramy miały rozwiać nudę na widowni xD albo odciągnąć uwagę od strojów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 świetna sprawa z tymi hologramami :) jeszcze czegoś takiego nie widziałam "na żywo" xD aczkolwiek całe połączenie mi sie nie podobało. Modele jacyś tacy nieobecni byli, a wszystkie elementy takiego pokazu powinny zgrać się w jedną całość. Odnoszę wrażenie że te hologramy miały rozwiać nudę na widowni xD albo odciągnąć uwagę od strojów... imo zabrakło tego zgrania pomiedzy hologramami a modelami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi