Napisano 12 Wrzesień 200717 l Tak tak wiem,propozycja niestandardowa, rozchodzi się o to głównie, że jestem w tym miescie dzisiaj uwięziony do godziny 24rtej, albo i później. Miasta nie znam, więc chyba wszystko jasne... (wiem gdzie jest ratusz, galeria dominikańska i dworzec pkp :P) Czy jest więc ktoś chętny na pójscie dzisiaj na browara? Jeśli tak to wszelkie propozycje proszę składać np. smsem pod nr. 785269548 Nie wiem jak często będę w stanie być online (piszę z kawiarenki "rent bike" czy jakos tak.. więc i na forum nie będę mogł zajrzeć... btw nie spałem od 30h a zapowiada się 48 ;) Mam nadzieje, ze przynajmniej jedna chętna osoba się znajdzie :P inaczej to będę się pałętał po mieście bez celu, zlitujta się ludziska :P
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor odezwij sie na kom, bo nie mam nawet Twojego numeru... za kilkanascie minut nie bede juz mial mozliwosci pisania, a szkoda mi kasy na kawiarenke, skoro moze pójsc na wyzszy cel ;)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor mikemayday - i było spoko ;) Oczywiscie szkoda ze reszta nie znalazła czasu, ale cóż.. moze anstępnym razem.