Pavulon 13 Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Witam...mam problemik, po krotce wyglada tak: 1) Robie model na zlecenie...model+textura [3dmax9][materialy standard] 2) Nastepnie oni u siebie z 3dmaxa exportuja sobie wszystko i pojawia sie wtedy wlansie taki problem: "Supports only "standard", "blend" and "composite" materials." Tylko tyle wiem, tyle inf mi podali i pytaja czy w tej kwestii moglbym cos poradzic, no ale za bardzo nie wiem o co chodzi. Wszytskie materialy sa ustawione na standard. Takze jakby ktos mial jakis pomysl, albo cos podobnego sie komus dzialo byl bym wdzieczny bardzo za pomoc. Pozdrowionka....
delf77 Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 zgodnosc wersji maxa? pozatym oni importuja jesli juz .. moze wystarczy zapisac jako 3ds a oni sobie naloza gotowe materialy ktore im zapiszesz
Pavulon 13 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Napisano 14 Wrzesień 2007 delf77 oni u siebie otwieraja w maxie! nastepnie Exportuja sobie...i wtedy pojawia sie problem jw.
Rekomendowane odpowiedzi