Napisano 15 Wrzesień 200717 l Witam kolegów Proszę zerknijcie ocencie i podpowiedzcie cos na temat mojej pracki Pozdro
Napisano 15 Wrzesień 200717 l Knysha zrobil bys lepiej swoja stronke bo Knysha comming soon juz widze chyba odkad jestem na forum :D ale lay faktycznie cieki, najbardziej mnie razi ten cien pod czcionka, popracuj jeszcze nad nim
Napisano 15 Wrzesień 200717 l Autor oczywiście dopiero zaczałem nad nim działać . Nie chciał bym za wiele nad nim spędzic czasu .Moze podpowiecie mi w jaki powinienem isc kolor zeby nie bylo mdle i dobrze sie kaponowalo z fotkami (cienie usune spod tekstu ) :)
Napisano 15 Wrzesień 200717 l Nie chciał bym za wiele nad nim spędzic czasu . Pac. Jezeli cos robisz, to rob to dobrze. Co do kolorow - nie wiem jakie jest przeznaczenie strony i kto jest targetem.
Napisano 15 Wrzesień 200717 l moze sprobuj z kolorem bardziej w stare zloto, mniej zieleni. zmniejsz czcionke w menu, ambasador troche w dol zeby zszedl z tej linii i bardziej wyeksponuj.zagospodaruj troche ta przestrzen po lewej bo prawa strona ciazy, albo prawa odciaz. moze dodaj troche polysku w menu i zmien czcionke w mailu. to tak na pierwszy rzut oka. oczywiscie imo;) pozdro:)
Napisano 15 Wrzesień 200717 l Typo jest straszna! :o Generalnie layout jest średni.. kolory odwazne jak na firm grawerską.. myślę, że klient dużo bardziej ucieszyłby się z jakiejś "firmówki-biznesówki" :)
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor Witam serdecznie Troszke dokonałem modyfikacji szablonu prosze obadajcie go Pozdro
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Typografia lepsza, choć czcionki tekstu i podpisów za duże moim zdaniem. I ta kolorystyka za jaskrawa.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Juz lepiej, chociaz typografia dalej kwiczy... Poza tym, co napisal avant.garde o kolorach :)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l sprobuj na dafont.com, tam sobie latwo sam dobierzesz czcionki. a stare zloto to nie oczo***bny zolty :P
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor no wlasnie czcionka w menu i w logo jest z tej strony Nie mam pojecia jaki to kolor stare złoto (mozesz mi przesłac jakąs bryłke starego złota) elo ziomkii
Napisano 18 Wrzesień 200717 l tak jak koledzy wczesniej pisali... czcionka slaba... nie lepiej by to wygladalo gdyby czcionka w tresci strony byla verdana? po co kombinowac z obrazkami... w logo podoba mi sie top tylko zmien te kolory... sam nie mam pojecia co by pasowalo, musial bym przysiasc przed takim projektem... menu jakos mi nie podchodzi... sprobuj z nim jeszcze cos zakombinowac... zmniejsz i zmien czcionke w menu... moim zdaniem mozna by bylo poprawic jeszcze stopke... ogolne wrazenie nie jest zle...tylko kolorki strasznie raza...
Napisano 18 Wrzesień 200717 l czcionki mi sie nie podobaja -sa 2 z tego co widze , jakies duze , jestem jakos zwolennikiem FFF ktore maja wielksoc 8 pix nie podobaja mi sie kolory - po 3 minutach dostaje sie po oczach zestawienie kanciatych elementow i tych luczkow nie jest chyba jakims trafnym zagraniem nie wiem jak z dynamika na stronie , z odzwiekami i muzyka w tle , ze spodobem pojawiania sie rzeczy , przejsciami .. layout jak dla mnie 3+/10
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Fred nie wszystko złoto co się świeci. Co do stronki to podziałam jeszcze z kolorkiem. Czy jezeli zawołam za stronke 300-400zł czy bedzie to zbyt wygórowana cena ?? Ktos się pytał czy będą dzwięki albo animacje - NIE będzie to strona statyczna (klient takiej oczekuje)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor przepraszam ze nie w jednym poscie ale zaszła pomyłka przy uploadzie.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Znajdz jakąś inną czcionkę do tego tekstu "Szanowni Państwo......takich jak:"- Taką bardziej elegancką ale bez przesady.