pawlik Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Witam kolegów Proszę zerknijcie ocencie i podpowiedzcie cos na temat mojej pracki Pozdro
Knysha Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Bardzo slabo. Top, typografia lezy. Kolory jakies mdle.
ttaaddeekk Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Knysha zrobil bys lepiej swoja stronke bo Knysha comming soon juz widze chyba odkad jestem na forum :D ale lay faktycznie cieki, najbardziej mnie razi ten cien pod czcionka, popracuj jeszcze nad nim
pawlik Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Napisano 15 Wrzesień 2007 oczywiście dopiero zaczałem nad nim działać . Nie chciał bym za wiele nad nim spędzic czasu .Moze podpowiecie mi w jaki powinienem isc kolor zeby nie bylo mdle i dobrze sie kaponowalo z fotkami (cienie usune spod tekstu ) :)
Knysha Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Nie chciał bym za wiele nad nim spędzic czasu . Pac. Jezeli cos robisz, to rob to dobrze. Co do kolorow - nie wiem jakie jest przeznaczenie strony i kto jest targetem.
fred_000 Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 moze sprobuj z kolorem bardziej w stare zloto, mniej zieleni. zmniejsz czcionke w menu, ambasador troche w dol zeby zszedl z tej linii i bardziej wyeksponuj.zagospodaruj troche ta przestrzen po lewej bo prawa strona ciazy, albo prawa odciaz. moze dodaj troche polysku w menu i zmien czcionke w mailu. to tak na pierwszy rzut oka. oczywiscie imo;) pozdro:)
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Typo jest straszna! :o Generalnie layout jest średni.. kolory odwazne jak na firm grawerską.. myślę, że klient dużo bardziej ucieszyłby się z jakiejś "firmówki-biznesówki" :)
pawlik Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 Witam serdecznie Troszke dokonałem modyfikacji szablonu prosze obadajcie go Pozdro
avant.garde Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Typografia lepsza, choć czcionki tekstu i podpisów za duże moim zdaniem. I ta kolorystyka za jaskrawa.
Knysha Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Juz lepiej, chociaz typografia dalej kwiczy... Poza tym, co napisal avant.garde o kolorach :)
pawlik Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 to moe doradzie mi jakich mam uzyc czcionek
fred_000 Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 sprobuj na dafont.com, tam sobie latwo sam dobierzesz czcionki. a stare zloto to nie oczo***bny zolty :P
pawlik Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Napisano 18 Wrzesień 2007 no wlasnie czcionka w menu i w logo jest z tej strony Nie mam pojecia jaki to kolor stare złoto (mozesz mi przesłac jakąs bryłke starego złota) elo ziomkii
Gniotek Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 tak jak koledzy wczesniej pisali... czcionka slaba... nie lepiej by to wygladalo gdyby czcionka w tresci strony byla verdana? po co kombinowac z obrazkami... w logo podoba mi sie top tylko zmien te kolory... sam nie mam pojecia co by pasowalo, musial bym przysiasc przed takim projektem... menu jakos mi nie podchodzi... sprobuj z nim jeszcze cos zakombinowac... zmniejsz i zmien czcionke w menu... moim zdaniem mozna by bylo poprawic jeszcze stopke... ogolne wrazenie nie jest zle...tylko kolorki strasznie raza...
delf77 Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 czcionki mi sie nie podobaja -sa 2 z tego co widze , jakies duze , jestem jakos zwolennikiem FFF ktore maja wielksoc 8 pix nie podobaja mi sie kolory - po 3 minutach dostaje sie po oczach zestawienie kanciatych elementow i tych luczkow nie jest chyba jakims trafnym zagraniem nie wiem jak z dynamika na stronie , z odzwiekami i muzyka w tle , ze spodobem pojawiania sie rzeczy , przejsciami .. layout jak dla mnie 3+/10
fred_000 Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 nie oddam ci mojej ostatniej brylki zlota! znajdz sobie swoja.
pawlik Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Napisano 18 Wrzesień 2007 Fred nie wszystko złoto co się świeci. Co do stronki to podziałam jeszcze z kolorkiem. Czy jezeli zawołam za stronke 300-400zł czy bedzie to zbyt wygórowana cena ?? Ktos się pytał czy będą dzwięki albo animacje - NIE będzie to strona statyczna (klient takiej oczekuje)
pawlik Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Napisano 18 Wrzesień 2007 przepraszam ze nie w jednym poscie ale zaszła pomyłka przy uploadzie.
CG_Adam_Dedyk Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Znajdz jakąś inną czcionkę do tego tekstu "Szanowni Państwo......takich jak:"- Taką bardziej elegancką ale bez przesady.
Rekomendowane odpowiedzi