spike Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 TO JEDNA Z MOICH PIERWSZYCH PRAC,CZYLI ZROBIŁEM JĄ JAKIŚ MIESIĘC TEMU I WŁAŚNIE OD TEGO CZASU INTERESUJE ISĘ GRAFIKĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 Jak LP, to podeslij moze jakies info o statystyce i siatke LP. Powodzenia w dalszych prackach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 tak jakos pusto :) sama lampka ? dodaj cos jeszcze bo nie jest zle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyp_durron Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Hehe... jak na model to średni ;-) Spike na więcej Cię stać ;-) Zrób model drzewa... ale takiego wspaniałego drzewa... rodem z fantasy... ktore zdaje sie miec wlasny mikroklimat... zycie... ktore jest domem dla wielu zyjatek... itp. do tego lagodna kolorystyka... fantastyczna i efekt jak po deszczu ;-) To bedzie super! Pozdrawiam nara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Jak na poczatek jest niezle ! Ale jak ktos juz powiedzial pusto jak cholera ! postaw ja na jakims biurku albo cus ! i popracuj nad materialami a jak juz sie wtloczysz w to wszystko to uzyj jakiegos rendera bo ten podstawowy maxia jest do bani ! Pozdo i powodzenia zycze w dalszej zabawie z tak wspaniala rzecza jaka jest max !:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 [lol2] Sam jestem początkujący i moja pierwsza praca to....scenka z lampką. Troszeczke nienaturalne materiały na tej twojej pracy (nie mówie, że mam lepsze :P). Zobacz moją pracę. W maxie siedze 2 tygodnie :cool: ..::MOJA PRACA::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 to sie tych lampek narobilo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi