spike Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 TO JEDNA Z MOICH PIERWSZYCH PRAC,CZYLI ZROBIŁEM JĄ JAKIŚ MIESIĘC TEMU I WŁAŚNIE OD TEGO CZASU INTERESUJE ISĘ GRAFIKĄ.
leander Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 Jak LP, to podeslij moze jakies info o statystyce i siatke LP. Powodzenia w dalszych prackach :)
wiggles Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 tak jakos pusto :) sama lampka ? dodaj cos jeszcze bo nie jest zle :)
kyp_durron Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Hehe... jak na model to średni ;-) Spike na więcej Cię stać ;-) Zrób model drzewa... ale takiego wspaniałego drzewa... rodem z fantasy... ktore zdaje sie miec wlasny mikroklimat... zycie... ktore jest domem dla wielu zyjatek... itp. do tego lagodna kolorystyka... fantastyczna i efekt jak po deszczu ;-) To bedzie super! Pozdrawiam nara!
BigBird Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 Jak na poczatek jest niezle ! Ale jak ktos juz powiedzial pusto jak cholera ! postaw ja na jakims biurku albo cus ! i popracuj nad materialami a jak juz sie wtloczysz w to wszystko to uzyj jakiegos rendera bo ten podstawowy maxia jest do bani ! Pozdo i powodzenia zycze w dalszej zabawie z tak wspaniala rzecza jaka jest max !:D
TouchThis Napisano 29 Styczeń 2004 Napisano 29 Styczeń 2004 [lol2] Sam jestem początkujący i moja pierwsza praca to....scenka z lampką. Troszeczke nienaturalne materiały na tej twojej pracy (nie mówie, że mam lepsze :P). Zobacz moją pracę. W maxie siedze 2 tygodnie :cool: ..::MOJA PRACA::..
Rekomendowane odpowiedzi