Beatou Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 dawno żadnego pokoiku nie robiłm.. same exteriory ehh.. ten też nie jest najwyższych lotów bo AA się skopało i kilka materiałowych mankamentów.. może in da fjuczer się poprawi ;) Pozdrawiam i licze na C&C panie i panowie ;)
piksar Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 mocno oldschoolowy, widok z 98 pietra - nic za oknem, poza gradientem, słabe materiały, przepalenia, dziwne lampki w suficie (rozmieszczenie i kolor + kształt)
Beatou Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 taki ma byc:D, dalem gradient bo nic mi sie nie podobalo ;P a wole gradient niz hiroshime za oknem :D, co do materialow sie zgodze bo na szybkiego, przepalenia? ja widze tylko na nodze od krzesla:P, filozofii tych lampek nie bede tlumaczyl :D
siwy Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 bardzo kiepsko. światło, materiały, kolory. samo wnętzre też nieciekawe.
Beatou Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 a co mialem zrobic kuliste głosniki?:D
Beatou Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 to max co mogę w dzisiejszych zapracowanych czasach wydziobać :P pomysłow wiele a czasu na własne maxowanie mało :P a co dopiero rendery _O_
Rekomendowane odpowiedzi