Matchias Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Witam Gdybyście mogli trochę potestować i wyrazić Swoją opinię byłbym wdzięczny http://www.matchias.republika.pl Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 straszna! :o btw. pływające ramki to relikt przeszłości. A tak poza tym to zmieniłbym całą oprawę graficzną.. całą... włącznie z czcionką :P
FlooX Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 dno. :D The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
hax0r Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Człowiek się uczy całe życie jeszcze masz czas ale na tą chwilę to "Przykro mi" Strona jak i wszystkie prace ... btw. 2 lata temu ktoś powiedział o mojej pierwszej stronie we flashu ,że to "DNO" i żebym zmienił topik na "WYBACZCIE MI" :P ostatnio zgarnąłem same bardzo dobre noty ;) nie załamuj się ucz się dalej ... Pozdro
Matchias Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 He he ale sobie pojechaliście. Floox - dzięki za wyczerpującą i rzeczową odpowiedź. fred_000 - ten chłopiec (jak na razie ma wszystkie zęby), to najdoskonalszy model jaki dotąd zrobiłem czyli mój syn. Pozdrawiam i dzięki za szczerość.
Rekomendowane odpowiedzi