Napisano 23 Wrzesień 200717 l Witam Gdybyście mogli trochę potestować i wyrazić Swoją opinię byłbym wdzięczny http://www.matchias.republika.pl Pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200717 l straszna! :o btw. pływające ramki to relikt przeszłości. A tak poza tym to zmieniłbym całą oprawę graficzną.. całą... włącznie z czcionką :P
Napisano 23 Wrzesień 200717 l dno. :D The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Człowiek się uczy całe życie jeszcze masz czas ale na tą chwilę to "Przykro mi" Strona jak i wszystkie prace ... btw. 2 lata temu ktoś powiedział o mojej pierwszej stronie we flashu ,że to "DNO" i żebym zmienił topik na "WYBACZCIE MI" :P ostatnio zgarnąłem same bardzo dobre noty ;) nie załamuj się ucz się dalej ... Pozdro
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Autor He he ale sobie pojechaliście. Floox - dzięki za wyczerpującą i rzeczową odpowiedź. fred_000 - ten chłopiec (jak na razie ma wszystkie zęby), to najdoskonalszy model jaki dotąd zrobiłem czyli mój syn. Pozdrawiam i dzięki za szczerość.