leszek_lenia Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Heya w piątek szykuje mi sie wyjazd do Łodzi, (studia) dlatego tez chcialbym sie dowiedziec czy zna ktos moze jakis w miare niedrogi hotel..... godny polecenia....z dobry dojazdem, strzezonym parkingiem itd.. najlepiej blisko ul. wojska polskiego.... oczywiscie mogą tez byc jakies inne miejsca gdzie mozna tanio przenocowac :)(do 100zl za dobe...) z gory dzieki za wszelką pomoc... pozdro
Łukasz Jaskólski Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 no ja sie gosciłem tutaj http://pl.turystyka.uml.samozycie.pl/index.php?str=873&id=2268&pageOffset=285 ale to było przed rokiem, nie wygląda jak na tym zdjęciu ale jest spoko. Tylko nie wiem jak to daleko od ul. wojska polskiego. Jeśli bedziesz dzwonil to z parudniowym wyprzedzeniem bo sporo chętnych zwykle jest. pozdro PS: wojska polskiego to nie czasem tam gdzie asp?
leszek_lenia Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 tak, na wojska polskiego jest asp... ;) hmmm ten link co dales, to tam pisze ze pokoje 2osobowe tylko są...wiec teraz nie wiem, są tam jednoosobowe?czy trzeba z kims siedziec...?
Łukasz Jaskólski Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 no bo to taki nieformalny akademik WSHE (do wshe masz ze 100 metrów ) Moze sie zdazyc ze bedziesz sam nawet w 4 osobowym, zalezy ilu ludzi sie zjedzie po prostu. A kolo ASP nie ma akademika czasem?
leszek_lenia Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 kolo asp to nie bardzo cos jest....mają jakis dom studenta na mlynarskiej jedynie... to troche daleko ;) a ja potrzebuje czegos w 100%pewnego...zeby nie wyszlo na to ze..bede musial w samochodzie spac....:D
aspenboy Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Zerknij tu: http://www.asp.lodz.pl/polski.php?id=informator&temat=akademik&head=Dom%20Studenta młynarska 42 to jest kawałek od wojska polskiego (5-10 minut piechotą będzie), ale na wojska polskiego jest już tramwaj i jedzie się zaledwie 3-4 przystanki.
Rekomendowane odpowiedzi