Napisano 18 Grudzień 200321 l ...jestem dzisiaj tak wkurczony na wszystko, ze poprostu musiałem się jakoś wyluzować a że siedzę w domciu to postanowiłem walnąć nowego posta...właśnie skończyłem rysunek na plakat na jakiś konkurs recenzji filmowych czy cóś w tym stylu...no i efek mojej pracy możecie obejrzeć poniżej, przy czym nie powiem ze robiłem to w 10 min czy 1h(co jest dość popularne na forum:D)ale 2 nocki z przerwami na fajki i pifko:D pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200321 l Pomysł świetny na taki plakat. To już 40%, do tego talent 5%, kolorkami dopracujesz resztę i wygrana w kieszeni :) Chyba, że \"końcówka\" oznacza, że nie będzie kolorów, ale postać trochę ginie, i trzeba ją jakoś wyłowić.
Napisano 18 Grudzień 200321 l Poza tym ma chyba ciut za duzo głowe ... albo to z nogami jest cos nie tak :) Ładnie ładnie, podona mi sie to cora bardziej
Napisano 18 Grudzień 200321 l Cała kompozycja jest fajna no i ta dynamika świetna pracka:D pozdr Giorgione
Napisano 18 Grudzień 200321 l [teraz napiszę co ja bym zrobiła - to żadna propozycja czy żaluzja, tylko faktyczne stwierdzenie, że bym tak a nie inaczej zrobiła :D] Otóż myślę, że fajnie by to wyglądało, gdybyś pomalował tę postać z piórem jednym kolorem a resztę innym. Żadnych realistycznych kolorów, tylko obiekty. Póki co kreska niezaskakująco świetna :D
Napisano 18 Grudzień 200321 l Autor dzięki za wypowiedzi ludziska -leander-moja praca nie jest na konkurs tylko na plakat konkurs ten rekomendujący:),co do kolorków to się zgadzam...ty zgryźliwcze(45%:D), a i jeszcze jedno rysunek już wysłałem ale na pewno będę go kolorował... -tiger1313-nogi są w takiej pozycji ze myślałem że się pociacham z nimi miałem największy problem, ale rzeczywiście ta głowa została przeoczona i jest ździebko za duża...tylko ze juz jej nie poprawie chyba ze w photo...ale z drugiej strony podoba mi się taka duża:D -giorgione-thanx -Serinde- dziewczyno ewidentnie mnie rozpuszczasz(to ma być odnośnie cukru:D)...a tak przechodząc do rzeczy ,to chodzi ci o jeden kolor w różnych tonacjach??? czy 2 płaszczyzny i jakie kolorki sugerujesz??? pozdrowienia dla wszystkich
Napisano 18 Grudzień 200321 l oczywiście, że w tonacjach! Bluźnierco, jak mogłeś pomyśleć inaczej :D Jakie kolory.. szczerze mówiąc nie jestem dobra w doborze koloru [ja nie z tych, co uważają \"śliwkowy\" za kolor.] Wiem, że postać - nie dość, że ważna to jeszcze w centrum - zasługuje na czerwień :D
Napisano 19 Grudzień 200321 l Autor ...jeżeli chodzi o śliwkowy to możesz go reaktywować w swojej księdze kolorów:D co do czerwonego to jak najbardziej pobawię się...a co, rada jak najbardziej udana:D pozdrówka