Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

...jestem dzisiaj tak wkurczony na wszystko, ze poprostu musiałem się jakoś wyluzować a że siedzę w domciu to postanowiłem walnąć nowego posta...właśnie skończyłem rysunek na plakat na jakiś konkurs recenzji filmowych czy cóś w tym stylu...no i efek mojej pracy możecie obejrzeć poniżej, przy czym nie powiem ze robiłem to w 10 min czy 1h(co jest dość popularne na forum:D)ale 2 nocki z przerwami na fajki i pifko:D

pozdrawiam

szkic.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pomysł świetny na taki plakat. To już 40%, do tego talent 5%, kolorkami dopracujesz resztę i wygrana w kieszeni :)

Chyba, że \"końcówka\" oznacza, że nie będzie kolorów, ale postać trochę ginie, i trzeba ją jakoś wyłowić.

Napisano

Poza tym ma chyba ciut za duzo głowe ... albo to z nogami jest cos nie tak :) Ładnie ładnie, podona mi sie to cora bardziej

Napisano

[teraz napiszę co ja bym zrobiła - to żadna propozycja czy żaluzja, tylko faktyczne stwierdzenie, że bym tak a nie inaczej zrobiła :D] Otóż myślę, że fajnie by to wyglądało, gdybyś pomalował tę postać z piórem jednym kolorem a resztę innym. Żadnych realistycznych kolorów, tylko obiekty.

Póki co kreska niezaskakująco świetna :D

Napisano
  • Autor

dzięki za wypowiedzi ludziska

-leander-moja praca nie jest na konkurs tylko na plakat konkurs ten rekomendujący:),co do kolorków to się zgadzam...ty zgryźliwcze(45%:D), a i jeszcze jedno rysunek już wysłałem ale na pewno będę go kolorował...

-tiger1313-nogi są w takiej pozycji ze myślałem że się pociacham z nimi miałem największy problem, ale rzeczywiście ta głowa została przeoczona i jest ździebko za duża...tylko ze juz jej nie poprawie chyba ze w photo...ale z drugiej strony podoba mi się taka duża:D

-giorgione-thanx

-Serinde- dziewczyno ewidentnie mnie rozpuszczasz(to ma być odnośnie cukru:D)...a tak przechodząc do rzeczy ,to chodzi ci o jeden kolor w różnych tonacjach??? czy 2 płaszczyzny i jakie kolorki sugerujesz???

pozdrowienia dla wszystkich

Napisano

oczywiście, że w tonacjach! Bluźnierco, jak mogłeś pomyśleć inaczej :D

Jakie kolory.. szczerze mówiąc nie jestem dobra w doborze koloru [ja nie z tych, co uważają \"śliwkowy\" za kolor.] Wiem, że postać - nie dość, że ważna to jeszcze w centrum - zasługuje na czerwień :D

Napisano
  • Autor

...jeżeli chodzi o śliwkowy to możesz go reaktywować w swojej księdze kolorów:D

co do czerwonego to jak najbardziej pobawię się...a co, rada jak najbardziej udana:D

pozdrówka

Napisano

bardzo ladnie bardzo ciekawie

czuje sie napiecie i dynamizm

pozdrawiam