maciekG Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 dodziubałem troche speeda z teczki..wiem ze jeszcze sa braki (np. wagony, szyny nie w perspektywie itp.) ale juz nie mam sily...nie moge tak za dlugo przy jednym obrazku..:] 1
ortheza Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 ja tez :-) btw zmien nazwe watku na: Finished 2d ...
janko1987 Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 barrdzo fajny snieg klimat szkoda ze niezmroziłes tej maszynerii ..
slizgi Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 fajne, ale trochę szkoda że tak mało detalu :) ale jak się zmruży oczy to wygląda bardzo fajnie pozdrawiam sli.
maciekG Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 zmieniłem na ilustracja 2D moze byc :) ? (chrońmy język ) oj wiem z tym detalem tylko ja mam zawsze taki problem, ze nie wiem co i gdzie moglbym jeszcze podmalowac...bo od pracy mozna odpoczac zawsze pare dni i usiasc na nowo (tzn zmusic sie :) )..jakbys mial jakies uwagi co "podpicowac" to ja bardzo chętnie poslucham
Pablonardo Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Z tym wracaniem do roboty to zawsze jest ciężko :) Gdyby tak odpicować lokomotywę, żeby aż wychodziła z obrazka, albo rzucić padające z prawej strony, jasne światło (w zimę to szczególnie efektownie wygląda) odbijające się od wagonów i lokomotywy. Taka drobna sugestia pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi