Napisano 3 Październik 200717 l dodziubałem troche speeda z teczki..wiem ze jeszcze sa braki (np. wagony, szyny nie w perspektywie itp.) ale juz nie mam sily...nie moge tak za dlugo przy jednym obrazku..:]
Napisano 5 Październik 200717 l fajne, ale trochę szkoda że tak mało detalu :) ale jak się zmruży oczy to wygląda bardzo fajnie pozdrawiam sli.
Napisano 5 Październik 200717 l Autor zmieniłem na ilustracja 2D moze byc :) ? (chrońmy język ) oj wiem z tym detalem tylko ja mam zawsze taki problem, ze nie wiem co i gdzie moglbym jeszcze podmalowac...bo od pracy mozna odpoczac zawsze pare dni i usiasc na nowo (tzn zmusic sie :) )..jakbys mial jakies uwagi co "podpicowac" to ja bardzo chętnie poslucham
Napisano 5 Październik 200717 l Z tym wracaniem do roboty to zawsze jest ciężko :) Gdyby tak odpicować lokomotywę, żeby aż wychodziła z obrazka, albo rzucić padające z prawej strony, jasne światło (w zimę to szczególnie efektownie wygląda) odbijające się od wagonów i lokomotywy. Taka drobna sugestia pozdrawiam