Napisano 18 Grudzień 200321 l jestem juz w domu wiec trzeba cos poskanowac, pofotografowac i bedzie \"wysyp\" nowych prac co sadzicie o tym? pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200321 l czemu to takie małe? Mogłes nam nie żałować rozdzilczosci:) Fajna pracka:)
Napisano 18 Grudzień 200321 l Autor specjalnie dla ciebie zeskanuje jeszcze raz ;) mam nadzieje ze chociaz ja dasz na tapete:) pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200321 l No fajna. Taka.. sugestywna. Jaki to oryginalnie format?Osobiście się nie znam, ale próbowałem zrobic temperami portret ostatnio i beznadziejnie złapałem proporcje, więc póki co jestem pełen podziwu dla tej twarzyczki. No i czekam na kolejne prace :)
Napisano 19 Grudzień 200321 l ładniuchno...taa rzeczywiście światło uchwyciłeś tak jak trzeba no i kolorek trzyma klimat (Serinde coś poetycko zajechało:D) pozdrawiam i czekam na następne
Napisano 19 Grudzień 200321 l Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, że mało kto bawi się w swoich pracach tak profesjonalnie światłem :D Poezja i ja.. dobre sobie :D
Napisano 19 Grudzień 200321 l Kolega gurth jest z ASP, wiec nie ma sie czemu dziwic;) Mi sie srednio podoba. Czern-biel z f3d za to jest swietna:) Gurth: jestes na grafice? (szukam kogos z form :| )
Napisano 19 Grudzień 200321 l Kogokolwiek;) Staremu DruGowi zachcialo sie studiowac na starosc na formach i chcialby sie co nieco dowiedziec;)