Napisano 19 Grudzień 200321 l Cześć od niedawna bawie się w obróbke zdjęć powiedzcie mi co sądzicie o tej pracy
Napisano 19 Grudzień 200321 l Gordon jestes na forum dłużej niż ja, http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269 to piękna lektura :) Co do obrazka, myśle ze więcej powinienes posiedzic nad dokładnością tego co robisz i próbwac różnych rzeczy, eksperymentowac z fotografiami no i nie ograniczac sie do wytnij/wklej/dopasuj ale i dodawac pewnych efektów brushami.
Napisano 19 Grudzień 200321 l za bardzo rozbarwione - szczegolnie prawy gorny rog oczy brzydko pokolorowane co do ust mam mieszane uczucia - zbyt sztuczne sa - szczegolnie w zetknieciu z przybielona cera - ale kolorystycznie mi leza (taki akcencik) na twoim miejscu zdecydowalbym czy broda ma sie opierac na dolnej krawedzi czy nie dac oddechu troche (mysle ze bedzie to najlepsze rozwiazanie) a moze by tak odciac kawalek brody pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200321 l Technicznie można było lepiej, ale kolorystyka i kadr bardzo mi się podoba. Aha, i trzeba by jeszcze wywalić podpis :)
Napisano 19 Grudzień 200321 l zdjęcie mi się podoba, szkoda, że nie Twoje. Oczy - nawet nie chciało Ci się \"wcelować\" ten niebieski w tęczówkę Usta - One też mają jakieś cienie oraz światło. [niektórzy mówią na to światłocień ale ta nazwa jakaś taka.. jak \"dnionoc\"] Ogólnie mniej Twojej pracy w tym dziele niż pracy fotografa czy programu graficznego. Dodaj coś od siebie..
Napisano 19 Grudzień 200321 l Autor Co do teńczówki to tak mi sie bardziej podobało :P a co do ust to faktycznie masz rację ;)
Napisano 19 Grudzień 200321 l A temat nadal nie poprawiony no ladnie masz przesrane kolego :D, co do pracki to mnie sie nie podoba co to za obrobka tworzysz nowa warstwe dajesz color i kolorujesz bleh stary popracuj nad tym wogole nierówno jest pomalowane, pracuj pracuj pzdr
Napisano 19 Grudzień 200321 l Nie no mw4d, nikt nie powiedział, że aby osiągnąć pożądany efekt potrzeba wychodzić poza najprostsze techniki. Picasso np.
Napisano 19 Grudzień 200321 l nigdy mi sie prace picassa nie podobaly.. za to podobało mi się jego podejście do sztuki [lubil gdy ktos mowil, ze albo mu sie jego praca podoba albo nie, bez zbednych opisow]
Napisano 20 Grudzień 200321 l serinde - \"lubil gdy ktos mowil, ze albo mu sie jego praca podoba albo nie, bez zbednych opisow \" - dokladnie, bo nie było co opisywać :D, tak jak tutaj nie podoba mi sie bez zbednych opisow. Nie ma co opisywac :D ehh...
Napisano 20 Grudzień 200321 l Prosze o zmiane nazwenictwa threada, przypominam : http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269 !