gordon13 Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Cześć od niedawna bawie się w obróbke zdjęć powiedzcie mi co sądzicie o tej pracy
Ufooox Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 radze ci zmienić temat - http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269
Cpt.Obvious Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Gordon jestes na forum dłużej niż ja, http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269 to piękna lektura :) Co do obrazka, myśle ze więcej powinienes posiedzic nad dokładnością tego co robisz i próbwac różnych rzeczy, eksperymentowac z fotografiami no i nie ograniczac sie do wytnij/wklej/dopasuj ale i dodawac pewnych efektów brushami.
gordon13 Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Napisano 19 Grudzień 2003 już działa przeprasazm za uniedogodnienia
gurth Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 za bardzo rozbarwione - szczegolnie prawy gorny rog oczy brzydko pokolorowane co do ust mam mieszane uczucia - zbyt sztuczne sa - szczegolnie w zetknieciu z przybielona cera - ale kolorystycznie mi leza (taki akcencik) na twoim miejscu zdecydowalbym czy broda ma sie opierac na dolnej krawedzi czy nie dac oddechu troche (mysle ze bedzie to najlepsze rozwiazanie) a moze by tak odciac kawalek brody pozdrawiam
leander Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Technicznie można było lepiej, ale kolorystyka i kadr bardzo mi się podoba. Aha, i trzeba by jeszcze wywalić podpis :)
Serinde Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 zdjęcie mi się podoba, szkoda, że nie Twoje. Oczy - nawet nie chciało Ci się \"wcelować\" ten niebieski w tęczówkę Usta - One też mają jakieś cienie oraz światło. [niektórzy mówią na to światłocień ale ta nazwa jakaś taka.. jak \"dnionoc\"] Ogólnie mniej Twojej pracy w tym dziele niż pracy fotografa czy programu graficznego. Dodaj coś od siebie..
gordon13 Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Napisano 19 Grudzień 2003 Co do teńczówki to tak mi sie bardziej podobało :P a co do ust to faktycznie masz rację ;)
Ufooox Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 A temat nadal nie poprawiony no ladnie masz przesrane kolego :D, co do pracki to mnie sie nie podoba co to za obrobka tworzysz nowa warstwe dajesz color i kolorujesz bleh stary popracuj nad tym wogole nierówno jest pomalowane, pracuj pracuj pzdr
leander Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Nie no mw4d, nikt nie powiedział, że aby osiągnąć pożądany efekt potrzeba wychodzić poza najprostsze techniki. Picasso np.
Serinde Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 nigdy mi sie prace picassa nie podobaly.. za to podobało mi się jego podejście do sztuki [lubil gdy ktos mowil, ze albo mu sie jego praca podoba albo nie, bez zbednych opisow]
Ufooox Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 serinde - \"lubil gdy ktos mowil, ze albo mu sie jego praca podoba albo nie, bez zbednych opisow \" - dokladnie, bo nie było co opisywać :D, tak jak tutaj nie podoba mi sie bez zbednych opisow. Nie ma co opisywac :D ehh...
Cpt.Obvious Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 Prosze o zmiane nazwenictwa threada, przypominam : http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269 !
Rekomendowane odpowiedzi